Devoțională Mostenire genetica

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 59
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3569-mostenire-genetica]Mostenire genetica[/url]

Mostenire genetica"Apoi Dumnezeu a zis: 'Sa dea pamantul verdeata, iarba cu samanta, pomi roditori, care sa faca rod dupa soiul lor si care sa aiba in ei samanta lor pe pamant.' Si asa a fost." Geneza 1:11"Oricine este nascut din Dumnezeu, nu pacatuieste, pentru ca samanta Lui ramane in el; si nu poate pacatui, fiindca este nascut din Dumnezeu." 1Ioan 3:9Pentru prima data, Dumnezeu sadea taina vietii pe noua planeta. De acum, firele plapande ale ierbii aveau sa detina in ele insele miracolul perpetuarii, de acum si pentru totdeauna aveau sa faca rod dupa soiul semintei lor fara sa dea gres vreodata... stranie mustrare pentru suprema intruchipare a vietii - omul - al carui rod atat de curand a incoltit din alte seminte decat cele puse in el la inceput!

Atunci, nemaiputand sa creeze prin simplu cuvant, Dumnezeu a facut Cuvantul trup pentru a reincepe creatiunea, - recreatiunea mea si a ta. Si pentru ca darul sa-I fie deplin, El ne-a refacut nu din pamant ci din Sine, "ca sa avem in noi samanta LUI pe pamant"! El a murit pentru a se naste in noi, a murit pentru a renaste noi...

Dragul meu, iarba este nascuta din pamant si ea nu poate sa nu creasca pentru ca samanta ei ramane in ea. Tu te poti naste din Dumnezeu si daca vei pastra samanta divina pusa in tine, nu vei mai putea sa pacatuiesti! Chiar de acum, ca o planta proaspat renascuta, incepi, te rog, sa inveti sa faci rod dupa soiul Lui!
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Mostenire genetica | Salvatorul
meniu prim
Femeile, de asemenea, să fie cinstite, neclevetitoare, cumpătate, credincioase în toate lucrurile. ( 1 Timotei 3:11 )