Devoțională Cuvantul trezeste si pe preoti

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 43
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3571-cuvantul-trezeste-si-pe-preoti]Cuvantul trezeste si pe preoti[/url]

Fiindcă vechea traducere a Bibliei, făcută de Dr. N. Niţulescu în 1898, avea un limbaj arhaic, Sinodul Bisericii Ortodoxe a constatat că e necesară o nouă traducere a Bibliei în limba română şi Dumitru Cornilescu, care tocmai terminase studiile la Facultatea Ortodoxă de Teologie din Bucureşti şi cunoştea bine ebraica şi greaca, a fost însărcinat să facă o nouă traducere în limbajul la zi. Prinţesa Calimachi i-a asigurat găzduirea şi întreţinerea şi traducerea a văzut lumina tiparului în 1923.

în timp ce preotul Cornilescu făcea traducerea Bibliei, a ajuns să-şi dea seama că starea sa personală în faţa lui Dumnezeu nu e bună, că el e un păcătos, în broşura „Cum m-am întors la Dumnezeu şi cum am spus şi altora", Dumitru Cornilescu mărturiseşte cum Cuvântul Sfânt 1-a trezit şi cum a ajuns să cunoască mântuirea lui Dumnezeu.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Cuvantul trezeste si pe preoti | Salvatorul
meniu prim
Iar acum, Domnul vorbește și zice: " În trei ani, ca anii unui simbriaș, slava Moabului va fi disprețuită, împreună cu toată această mare mulțime; și ce va rămâne va fi puțin lucru, aproape nimic. " ( Isaia 16:14 )