Devoțională Cresteti si inmultiti-va!

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 56
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3583-cresteti-si-inmultiti-va]Cresteti si inmultiti-va![/url]

"Dumnezeu a facut pestii cei mari si toate vietuitoarele care se misca si de care misuna apele, dupa soiul lor; a facut si orice pasare inaripata dupa soiul ei. Dumnezeu a vazut ca erau bune. Dumnezeu le-a binecuvantat, si a zis: "Cresteti, inmultiti-va, si umpleti apele marilor; sa se inmulteasca si pasarile pe pamant." Geneza 1:21-22Era ziua primei binecuvantari rostite vreodata. Dupa ce a creat ceva cu totul nou, viata intr-o forma superioara, Dumnezeu a zis: "Cresteti si inmultiti-va! Umpleti apele marilor, umpleti pamantul!". Poate gandesti ca nu-i nimic extraordinar in aceasta binecuvantare... trebuia ca viata sa se dezvolte, sa se perpetueze, nu? Era normal! Ei bine, cu putina atentie vei sesiza ca "normalitatea" aceasta, asa cum o intelegem noi astazi, nu a fost si nu este in firea lucrurilor ci se datoreaza binecuvantarii.

In Scriptura, creatiunea si recreatiunea nu sunt complete daca nu sunt insotite de aceasta binecuvantare! Priveste-l pe Iacov la Betel, asculta cu atentie toate cuvintele rostite atunci, cand odata cu numele era recreat si omul, si le vei auzi cu siguranta si pe acestea: "Creste si inmulteste-te!" (Geneza 35:11). Descopera-le, de asemenea, intre cuvintele lui Isus rostite la inceputul recreatiunii noastre: "...si-Mi veti martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria, si pana la marginile pamantului!" (Fapte 1:8). Descopera si aici dorinta Sa ca omul nou, mai bun, sa umple pamantul!

Orice nou inceput in viata ta si a mea este insotit de aceasta binecuvantare - dorinta a Creatorului: "Foloseste darul pe care ti-l dau pentru a creste! Sa se umple pamantul de viata adevarata!" - iata visul lui Dumnezeu! Gusta astazi bucuria binecuvantarii, bucuria de a creste pentru El!
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Cresteti si inmultiti-va! | Salvatorul
meniu prim
Eu strig cu glasul meu către Domnul, şi El îmi răspunde din muntele Lui cel sfânt.