Devoțională Un nume nou

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 213
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3589-un-nume-nou]Un nume nou[/url]

"Dumnezeu a numit lumina zi, iar intunericul l-a numit noapte. Astfel, a fost o seara, si apoi a fost o dimineata: aceasta a fost ziua intai." Geneza 1:5





La sfarsitul celei dintai zile a celei mai zbuciumate istorii, Dumnezeu si-a luat cateva clipe pentru a da niste nume... Ti se pare banal, nu-i asa? Nu-ti imagina, te rog, ca a facut-o asa, in graba, chiar inainte ca ziua sa-si cunoasca sfarsitul, pentru ca te-ai insela! Vino cu mine, mai degraba, spre sfarsitul celei de-a doua zile sau aproape de incheierea celei de-a treia si-ai sa-L regasesti in aceeasi atmosfera pe care o vei simti solemna, pregatindu-se sa dea nume, pregatindu-se, de fapt, sa pecetluiasca deplin toate cele facute ca bune!

La sfarsitul acestei zile dintr-o tot mai zbuciumata istorie, ia-ti, te rog, timp sa dai niste nume! Pune nume, fara sfiala si cu sinceritate, tuturor faptelor tale! Vezi daca le poti pecetlui ca bune sau daca, mai degraba, ele ti se infatiseaza atat de hidos, ca o zdreanta murdara. Pune nume faptelor tale, pune nume zilelor tale, pune nume vietii tale si daca nu sunt prea reusite si nu-ti plac, intoarce-te la capatul unei zile de calvar, de jertfa, de rascumparare, de iertare si salvare si acolo, seara dupa seara si dimineata dupa dimineata, stai si vezi cum s-au scris nume cu sange pe palme.

Dragul meu, inainte de sfarsitul acestei tot mai zbuciumate istorii mai ai inca timp sa primesti un alt nume!
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Un nume nou | Salvatorul.ro
meniu prim
Cei slabi nu pot ierta niciodată. Iertarea este atributul celor puternici. ( Mahatma Gandhi )