Devoțională Trezirea prin Cuvantul Sfant

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 200
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3590-trezirea-prin-cuvantul-sfant]Trezirea prin Cuvantul Sfant[/url]

În anul 1908, în oraşul Manila din Filipine, un bărbat a fost angajat să traducă Biblia. Era necredincios. Cunoştea mai multe limbi, precum şi limbile de bază ale originalului Bibliei.

în timp ce făcea traducerea, a ajuns la Evanghelia după loan 4.24: "Dumnezeu este Duh şi cine I se închină Lui, trebuie să I se închine în duh şi adevăr". El s-a oprit şi a cugetat, s-a verificat pe sine însuşi şi religia sa. Atunci a constatat că toată închinăciunea din religia lui era doar formală, nu era adevărata închinăciune. Zeii lui erau de lemn şi de piatră. Astfel, prin Cuvântul Sfânt el a ajuns să cunoască pe adevăratul Dumnezeu şi de atunci a căutat să-I slujească.

Părinţii lui au observat schimbarea în viaţa lui şi că el nu mai merge cu ei la închinăciune. Ei s-au făcut foc împotriva lui. Ştiţi însă ce a făcut el? A dat fiecăruia câte o Biblie. El nu a căutat să-i convingă, ci le-a pus în mână Cuvântul Sfânt. Şi toţi au ajuns la aceeaşi convingere prin Cuvântul Sfânt.

Cuvântul dă lumină oricărui suflet care o doreşte. A lucrat ceva Cuvântul în viaţa ta?
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Trezirea prin Cuvantul Sfant | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.