Devoțională Trezirea prin Cuvantul Sfant

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 65
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3590-trezirea-prin-cuvantul-sfant]Trezirea prin Cuvantul Sfant[/url]

În anul 1908, în oraşul Manila din Filipine, un bărbat a fost angajat să traducă Biblia. Era necredincios. Cunoştea mai multe limbi, precum şi limbile de bază ale originalului Bibliei.

în timp ce făcea traducerea, a ajuns la Evanghelia după loan 4.24: "Dumnezeu este Duh şi cine I se închină Lui, trebuie să I se închine în duh şi adevăr". El s-a oprit şi a cugetat, s-a verificat pe sine însuşi şi religia sa. Atunci a constatat că toată închinăciunea din religia lui era doar formală, nu era adevărata închinăciune. Zeii lui erau de lemn şi de piatră. Astfel, prin Cuvântul Sfânt el a ajuns să cunoască pe adevăratul Dumnezeu şi de atunci a căutat să-I slujească.

Părinţii lui au observat schimbarea în viaţa lui şi că el nu mai merge cu ei la închinăciune. Ei s-au făcut foc împotriva lui. Ştiţi însă ce a făcut el? A dat fiecăruia câte o Biblie. El nu a căutat să-i convingă, ci le-a pus în mână Cuvântul Sfânt. Şi toţi au ajuns la aceeaşi convingere prin Cuvântul Sfânt.

Cuvântul dă lumină oricărui suflet care o doreşte. A lucrat ceva Cuvântul în viaţa ta?
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Trezirea prin Cuvantul Sfant | Salvatorul
meniu prim
O mare cantitate de talent este pierdută în lume din cauza absenței curajului. În fiecare zi dispar oameni a căror timiditate îi împiedică să facă un prim efort. ( Sydney Smith )