Devoțională Juan Chavez cucerit de Biblie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 70
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3594-juan-chavez-cucerit-de-biblie]Juan Chavez cucerit de Biblie[/url]

Într-o scrisoare ce am primit-o de la Societatea de Biblii, se relata o convertire deosebită. Juan Chavez era un tânăr foarte solid din Mexico care devenise mare bandit. Datorită faptului că avea o putere herculeană, el a băgat în groază pe toţi mexicanii. El era omul numărul "unu" urmărit de poliţie, dar toate încercările lor de a-1 prinde au rămas zadarnice.

într-o zi la Saltillo, tribunalul mexican, el s-a prezentat de bună voie şi a zis judecătorului: "Eu sunt Juan Chavez". Judecătorul a încremenit. Numele îi era prea cunoscut, dar nu-i venea să creadă ochilor. Dezmeticindu-se, judecătorul îl întrebă: "Cine te-a adus aici?" - căci nu vedea pe nimeni cu el. Chavez ţinea în mână o Biblie pe care a ridicat-o şi a zis: "Cartea aceasta m-a adus, am venit să-mi plătesc toate datoriile". Din mare tâlhar, Juan Chavez a devenit un om schimbat. Apoi el a explicat judecătorului cum după o tâlhărie, printre lucrurile furate a găsit şi Biblia aceea. El îşi avea ascunzătoarea în munţi, într-o peşteră şi cum nu avea altceva de făcut toată ziua, s-a apucat de citirea Bibliei. Ea 1-a cucerit încât nu se mai putea lăsa de ea. "Această Biblie mi-a schimbat viaţa" - a afirmat el.

A schimbat Biblia şi viaţa ta?
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Juan Chavez cucerit de Biblie | Salvatorul
meniu prim
Lăudați pe Domnul! Căci este frumos să lăudăm pe Dumnezeul nostru, căci este plăcut, și se cuvine să-L lăudăm. ( Psalmii 147:1 )