Devoțională Samanta este Cuvântul

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 207
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3604-samanta-este-cuv-ntul]Samanta este Cuvântul[/url]

O femeie a făcut scăpat pe calea lui Richard Baxter un tratat, care a dus la convertirea lui. Richard Baxter a scris „Chemarea către cei neconvertiţi", care a avut darul să conducă pe mulţi la Dumnezeu, printre alţii şi pe Philip Doddridge. Acesta a scris "Ridicarea şi progresul religiei în suflet", care a adus mii de suflete în împărăţia lui Dumnezeu. Printre aceştia a fost şi marele bărbat de stat al Angliei, Wilberforce. La rîndul lui, Wilberforce a scris cartea "O privire practică a creştinismului", care a trezit pe mulţi şi i-a adus la picioarele Domnului, printre care a fost Leigh Richmond. El a scris "Fiica lăptarului" şi mii de suflete citind cartea aceasta au ajuns să se pocăiască de păcatele lor şi să se întoarcă la Dumnezeu.

Totul a început de la un simplu tratat. Femeia nici n-a avut curajul să-1 înmâneze, ci 1-a lăsat să cadă şi altul să se aplece să-1 ridice. Dar sămânţa Cuvântului a adus rod. Ai făcut tu ceva asemănător?
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Samanta este Cuvântul | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci înțelepciunea prețuiește mai mult decât mărgăritarele, și nici un lucru de preț nu se poate asemui cu ea. ( Proverbele 8:11 )