Devoțională Cuvantul e busola

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 202
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3617-cuvantul-e-busola]Cuvantul e busola[/url]

Un marinar bătrân s-a rătăcit de multe ori pe mare. Din cauza aceasta alţi prieteni marinari i-au cumpărat o busolă şi i-au spus cum s-o folosească. Data următoare când a ieşit cu barca sa pe mare, a urmat sfatul prietenilor săi şi a luat cu el busola. Dar, ca de obicei, n-a mai ştiut ce să facă şi nu a putut găsi ţărmul, în cele din urmă 1-au găsit prietenii săi pescari şi 1-au adus la ţărm. Enervaţi, ei 1-au întrebat de ce nu a folosit busola? El le-a răspuns că a încercat, dar vrând să meargă spre nord, acul mereu indica spre sud-est. El a încercat să forţeze acul să indice în direcţia aceea, dar acul n-a vrut să-1 asculte. Bătrânul era atât de convins că ştie încotro e nordul, încât a căutat să-şi impună convingerea sa chiar şi asupra busolei. El a vrut ca busola să-1 asculte pe el, nu el să asculte de busolă.

Cuvântul lui Dumnezeu e o adevărată busolă, dar mulţi caută, ca şi bătrânul, să forţeze Cuvântul să spună ce vor ei şi merg în direcţia aleasă de ei. Tu asculţi Cuvântul?
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Cuvantul e busola | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai înalt privilegiu care i se poate acorda unui om pe pământ este acela de a fi admis în cercul prietenilor lui Dumnezeu!