Devoțională Prea increzuti

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 79
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3636-prea-increzuti]Prea increzuti[/url]

Căpitanul E. J. Smith, în primăvara anului 1912, a spus despre Titanic: „Nu-mi pot imagina ceva care ar putea da la fund vaporul acesta". Astfel, pe data de 14 spre 15 aprilie era o noapte strălucită cu un cer senin şi vaporul străbătuse o viteză record de 546 mile în 24 ore.

Pe la ora 11.30 telegrafistul de la vaporul California, care era doar la 10 mile depărtare de Titanic, a anunţat pe telegrafistul de pe Titanic: "Noi ne-am oprit căci suntem înconjuraţi de gheţari". Dar cel de pe Titanic, care juca cu cineva, i-a transmis: "Lasă-mă în pace, sunt preocupat de jocul meu". Celălalt a închis telegraful şi s-a dus să se culce.

Cei de pe Titanic petreceau, căci considerau că Titanicul nu se poate scufunda. Dar după 15 minute, vaporul în plină viteză se izbi de un gheţar care îi făcu o mare spărtură şi în mai puţin de trei ore s-a dus la fund.

N-au vrut să asculte de avertizarea făcută şi s-au pierdut.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Prea increzuti | Salvatorul
meniu prim
Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. ( Iacov 1:5 )