Devoțională Instiintarea neinţeleasa

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 241
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3637-instiintarea-nein-eleasa]Instiintarea neinţeleasa[/url]

în anul 1972 Irakul a importat grâu din Mexico şi orz din Statele Unite. Comanda a fost făcută pentru grâu şi orz de sămânţă. Atât Statele Unite cât şi Mexico, fiindcă a fost vorba pentru însămânţare, au tratat şi grâul şi orzul cu soluţie de mercur, şi spre a se observa aceasta, 1-au colorat puţin în roz. Pe toţi sacii cu orz a fost scrisă înştiinţarea în engleză, iar pe sacii cu grâu în spaniolă, spre a şti că sămânţă e tratată cu mercur. Vaporul a fost descărcat în portul Basrah. Fiindcă înştiinţarea nu a fost şi în limba irakiană, parte din grâu şi din orz a fost vândută pentru hrana populaţiei. Aceasta a cauzat cea mai mare calamitate de otrăvire în masă. Sărmanii, n-au înţeles înştiinţarea şi zeci de mii de persoane au murit!

Oare suntem noi înţeleşi, când dăm înştiinţările Bibliei? Nu cumva unii se pierd pentru veci de veci din cauză că mesajul Evangheliei ce-1 dăm nu e destul de clar?
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Instiintarea neinţeleasa | Salvatorul.ro
meniu prim
”Trebuie să reţii că tot ceea ce se întâmplă înăuntrul tău este mult mai important decât ceea ce se întâmplă în exterior.”