Devoțională Cine a crezut?

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 239
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3641-cine-a-crezut]Cine a crezut?[/url]

La 21 septembrie 1938, un uragan devastator a lovit coasta de est a Statelor Unite. Atât de puternic a fost acel uragan, încât forţa cu care a lovit coasta a fost înregistrată de un seismograf din Sitka, Alaska, şi chiar plajele din Golful Persic au simţit şocul.

Instrumentele meteorologice au indicat că urmează un uragan, dar nici meteorologii nu le-au dat crezare. Totuşi, ei au anunţat populaţia despre iminenţa unui uragan, dar cei mai mulţi n-au vrut să creadă, au fost nepăsători de înştiinţare. Nepăsarea lor n-a înlăturat uraganul, ci i-a făcut pradă uraganului. Au fost multe victime.

Un supravieţuitor din Long Island, New York, povestea după trecerea uraganului că el îşi cumpărase doar cu o zi înainte, un barometru, în dimineaţa de 21 septembrie, barometrul lui indica punctul 26 în dreptul căruia era scris: "uragan". Tânărul a luat barometrul, 1-a scuturat, 1-a lovit, dar el nu voia să se schimbe. Supărat, a luat barometrul să-1 ducă înapoi. Pe drum însă, 1-a ajuns furtuna năpraznică. Casa i-a fost distrusă, ca şi o mare parte a oraşului, dar el a scăpat.

Câţi nu sunt şi azi nepăsători de toate înştiinţările divine? Biblia întreabă: „Cine a crezut în ceea ce ni se vestise?" (Isaia 53.1) Nu cumva şi tu eşti nepăsător?
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Cine a crezut? | Salvatorul.ro
meniu prim
Scaldă-ţi cuvintele în iubire, bazează-te pe Cuvântul Lui Dumnezeu şi ieşi în lume, hotărât să ridici, să încurajezi şi să motivezi pe cineva.