Devoțională Sfanta consacrare

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 299
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3642-sfanta-consacrare]Sfanta consacrare[/url]

Ana Hasseltine Judson, 1789 - 1826, a fost fiica unor părinţi credincioşi. Ca sfinţii de altădată, ea de copilă a căutat pe Dumnezeu, îi plăcea să citească Biblia şi cărţi religioase, în timpul trezirilor spirituale din 1806, ea şi-a consacrat viaţa Domnului.

Ea s-a rugat: "Îndrumează-mă în slujba Ta, şi nu-Ţi cer ceva mai mult. Nu-mi voi alege cariera mea de lucru sau locul meu de muncă. Numai îngăduie-mi să cunosc voia Ta şi voi fi gata s-o împlinesc".

Ea a devenit o tânără energică, a urmat academia la Bradford şi la 21 de ani s-a întâlnit cu Adoniram Judson, care după câtva timp i-a propus căsătoria, făcându-i cunoscut că el vrea să meargă ca misionar.

în jurnalul ei a scris: „Eu sânt o creatură a lui Dumnezeu şi El are, fără îndoială, dreptul să facă ce vrea cu mine. Mă bucur să mă ştiu în mâna Sa, că El este atotprezent, în orice loc şi mă poate proteja tot atât de bine într-un loc ca si în altul ... Când voi fi chemată să înfrunt pericole, să trec prin scene de teroare şi mizerie, El mă poate inspira cu torţe noi şi să mă facă să mă încred în El, pe deplin. Fie că trebuie să-mi petrec zilele mele în India sau în America, doresc să le trăiesc în slujba Sa şi să fiu pregătită, să petrec veşnicia în prezenţa Sa ... Sunt gata să renunţ la confortul meu vremelnic şi să trăiesc o viaţă de încercări şi greutăţi, dacă aşa vrea El. "Iată roaba Domnului, facă-mi-se după cuvântul Tău".

Ea a devenit o eroină în activitatea misionară din Burma. A îndurat mari greutăţi pentru ca alţii să poată cunoaşte dragostea lui Dumnezeu. A murit în vârstă de 37 de ani.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Sfanta consacrare | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine are urechi să asculte ce zice bisericilor Duhul: „Celui ce va birui îi voi da să mănânce din pomul vieţii, care este în raiul lui Dumnezeu.”