Devoțională Alegerea ta are urmari

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 269
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3655-alegerea-ta-are-urmari]Alegerea ta are urmari[/url]

Un bărbat de seamă a publicat următorul studiu: Max Jukes a ales să fie ateu şi a trăit o viaţă fără Dumnezeu. El şi-a ales o soţie tot necredincioasă. Din urmaşii lor, un număr de 310 au murit săraci lipiţi pământului, 150 au fost criminali, 7 au fost ucigaşi, 100 au fost beţivani şi mai bine de jumătate din femei au fost prostituate. Cu cei 540 de descendenţi, Statul a cheltuit aproximativ un sfert de milion dolari.

Jonathan Edwards a trăit în aceeaşi vreme. El a ales să-1 slujească pe Dumnezeu cu tot devotamentul. El şi-a ales ca soţie pe o tânără credincioasă şi au avut 1.394 descendenţi. Dintre ei, 13 au fost decani de facultăţi, 65 au fost profe¬sori universitari, 3 au fost senatori, 30 au fost judecători, 100 avocaţi, 60 medici, 75 ofiţeri, 100 predicatori şi misio¬nari, 60 autori de scrieri valoroase, unul vicepreşedinte al Statelor Unite, 80 funcţionari publici, 295 au fost licenţiaţi fi au avut funcţii de guvernatori, ambasadori, consuli în alte ţări. Statul nu a cheltuit nici un bănuţ cu nici unul din descendenţii săi.

Jonathan Edwards a fost predicator şi prin el Dumnezeul a făcut „marea trezire spirituală din America." Alegerile l noastre au consecinţe atât vremelnice cât şi veşnice.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Alegerea ta are urmari | Salvatorul.ro
meniu prim
Mai bine să suferi tu din cauza adevărului decât să sufere el din cauza ta.