Devoțională A ales sa fie ca regele

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 51
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3664-a-ales-sa-fie-ca-regele]A ales sa fie ca regele[/url]

Hawthorne a scris despre un popor care a fost guvernat atât de bine de regele lor, încât supuşii săi au cerut ca faţa regelui să fie dăltuită într-o stâncă a muntelui ce se afla la marginea capitalei lor. Când regele a murit, au numit o comisie care să caute în toată ţara un bărbat care să se asemene cu regele mort şi acela să fie făcut rege. Au căutat mult, dar nu au găsit un aşa om. Când s-au întors acasă, la o căsuţă sărăcăcioasă de la margine, care era aproape de stâncă pe care era profilul fostului rege, au zărit un tânăr ce avea în totul trăsăturile fostului rege. Timp de ani de zile el a privit mereu la chipul regelui şi trăsăturile lui au ajuns să se imprime pe faţa tânărului. El a fost luat şi făcut rege.

Apostolul Pavel a scris: „Noi toţi privim cu faţa descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului, şi suntem schimbaţi în acelaşi chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului" (2 Corinteni 3.18). Ai ales şi tu aceasta?
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională A ales sa fie ca regele | Salvatorul
meniu prim
Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume- ești al Meu! Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine și râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, și flacăra nu te va prinde. ( Isaia 43: 1, 2 )