Devoțională S-a ispravit

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 72
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3672-s-a-ispravit]S-a ispravit[/url]

Hudson Taylor a avut o mamă foarte credincioasă şi rugătoare. El însă nu a fost gata să se predea Domnului. Lumea, cu ispitele ei, a început să-1 atragă. Se simţea mult mai bine, în altă parte, decât la biserică. Mamă-sa îşi dădea seama de toată starea lui şi tocmai aceasta o făcea să stăruiască şi mai mult în rugăciune pentru sufletul lui.

Odată, mamă-sa era plecată în alt oraş, departe, iar el acasă, plictisit, s-a dus la biblioteca tatălui să ia o carte sau o broşură să citească. Ochii i s-au izbit de titlul unui tratat, care părea un anunţ: „S-a isprăvit". Ştia că unele tratate aveau la început o relatare, apoi urma învăţătura morală.

El şi-a zis că, o să citească doar relatarea şi o să lase altuia partea morală. A luat tratatul şi a început să citească, să vadă ce s-a isprăvit. Tratatul arăta cum Domnul Isus pe Golgota, în suferinţe grele, a isprăvit mântuirea noastră. Până atunci el credea că trebuie să facă el ceva, ca să fie mântuit. Din tratat reiese că mântuirea noastră e isprăvită şi că o poate avea orice păcătos, în ziua aceea, el s-a predat Domnului. Mai târziu, a devenit mare misionar în China.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională S-a ispravit | Salvatorul
meniu prim
Căci prin har aţi fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la noi, ci este darul lui Dumnezeu. ( Efeseni 2:8 )