Devoțională Craciun

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 419
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/3685-craciun]Craciun[/url]
Un craciun inseamna dragoste. Acum 2000 de ani Isus s-a nascut si a fost inconjurat de dragoste. Pe langa acest cadou maret as vrea sa iti daruiesc si eu unul micut: “Te iubesc” . Craciun fericit draga/dragule! (Mama/Tata ; Iubito/Iubitule)
Nasterea Domnului sa iti insenineze viata, pacea Lui sa-ti dea lumina, dragostea Lui sa iti deschida inima, iar mana Lui sa te ocroteasca de tot ce lumea iti ofera, ajutandu-te sa-ti deschizi sufletul pentru El. Hristos s-a nascut!
Lasa si inima ta, sa fie si ea un Betleem sfant si curat, lui Isus inchinat. El sa-ti calauzeasca pasii pe drumul tau, si sa te ajute ca mereu sa poti spune din toata inima : Isus e mantuirea mea! Sarbatori binecuvantate!
Cauta pacea-ntotdeauna. Ea te va face fericit. Pacea e doar de la Isus. Sarbatorile sa le petreci cu El in inima, sa ai o viata binecuvantata si harul Sau sa fie cu tne. Sarbatori de vis!
Sa ai sarbatori de vis, cu Isus in inima, ca vesnicia sa o petrci cu El si impreuna cu cei dragi. Iti doresc har si pace!
Un craciun fericit este atunci cand il ai pe Isus in inima. Craciun fericit alaturi de cei dragi!
Cu un zambet de lumina, lumea-ntreaga a cucerit. Isus s-a nascut. Craciun fericit!
O stea pe cer se arata. Un cor de ingeri canta “Isus s-a nascut. Pace fie in cer sus cat si jos pe pamant” . Iti doresc un craciun plin de bucuria acestui mesaj pe care ingerii l-au adus. Sarbatori fericite!
S-a nascut si pentru tine, a venit din vesnicie inconjurat de o albastra stralucire care se vede zi de zi pe cerul fara margini. Sarbatori fericite!
O sarbatoare nu exista fara sarbatorit. Astazi un Fiu ni s-a dat. Isus s-a nascut. Fie ca aceste sarbatori sa iti umple casa dar si inima tie si celor dragi langa care petreci. Craciun Fericit!
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Craciun | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viață veșnică. ( Ioan 3:16 )