Devoțională Cum ne putem închina lui Dumnezeu în zadar

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 104
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/373-cum-ne-putem-nchina-lui-dumnezeu-n-zadar]Cum ne putem închina lui Dumnezeu în zadar[/url]

    Această idee ne conduce la cel de-al doilea lucru pe care îl vedem în Matei 15:8, şi anume faptul că ne putem închina lui Dumnezeu în zadar:[b] Poporul acesta Mă cinstește cu buzele, dar inima lui este departe de Mine. [/b]Un act de închinare este zadarnic și inutil atunci când nu vine din inimă. Aceste lucruri reieșeau și din cuvintele adresate de Isus samaritencei adultere: [b]Închinătorii adevărați vor adora pe Tatăl în duh și în adevăr, căci și Tatăl caută astfel de adoratori[/b] (Ioan 4:23). Dar ce este această experiență a duhului? Ce se petrece în inimă atunci când închinarea nu este zadarnică?     Închinarea este mai mult decât un simplu act al voinței. Toate aspectele exterioare ale actului de închinare sunt efectuate prin acte de voință, dar acest lucru nu le face și autentice. Voința poate fi prezentată (din tot felul de motive), în timp ce inima nu este implicată cu adevărat (sau cum a spus Domnul Isus „[b]este departe"). Implicarea inimii în închinare înseamnă trezirea la viață a emoțiilor și a sentimentelor acesteia. Acolo unde sentimentele pentru Dumnezeu sunt moarte, închinarea este moartă!

[/b]
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Cum ne putem închina lui Dumnezeu în zadar | Salvatorul.ro
meniu prim
Mărturisiți-vă unii altora păcatele, și rugați-vă unii pentru alții, ca să fiți vindecați. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. ( Iacov 5:16 )