![]() | Am vazut ca se roaga stand pe scaun. Asa fac baptistii? Optiuni topic |
![]() | Daca rugăciunea vine din inimă, nu contează cum stai când te rogi. Optiuni postare ® |
![]() | Tot cam asa zic si eu... Nu conteaza cum te rogi! Important e ca rugaciunea ta sa nu se opreasca in tavan! Optiuni postare ® |
![]() ![]() Rugaciunea este primita, daca o faci din inima. Poti sa te rogi si cand mergi, si cand faci mancare... totdeauna trebuie sa stam de vorba cu Isus. Optiuni postare ® | |
![]() | Eu cred că atunci când suntem în casa Domnului nu-i chiar potrivit să ne rugăm de pe scaun, în semn de smerenie ne putem pleca genunchii sau stând în picioare... excepție fac cei bolnavi. Optiuni postare ® |
![]() | Nu că ar fi greșit, ne putem ruga neîncetat, așa spune Cuvântul, dar în Casa Lui, eu cred că e potrivit să ne plecam genunchii... Optiuni postare ® |
![]() | Replica la: Nu că ar fi greșit, ne putem ruga neîncetat, așa spune Cuvântul, dar în Casa Lui, eu cred că e potrivit să ne plecam genunchii...de Antonela_valentyn La Cortul Intalnirii este cel mai bine sa ingenuchiem, aici ma refer la adunare (biserica). Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |