Topic Baptiştii!

Postează răspuns
Raspunsuri: 6
Vizualizări: 1464
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 4
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1145-bapti-tii]Baptiştii![/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Am vazut ca se roaga stand pe scaun. Asa fac baptistii?
Optiuni topic
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Daca rugăciunea vine din inimă, nu contează cum stai când te rogi. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Tot cam asa zic si eu... Nu conteaza cum te rogi! Important e ca rugaciunea ta sa nu se opreasca in tavan! Optiuni postare ®
Cammy
-Cammy -
Rugaciunea este primita, daca o faci din inima. Poti sa te rogi si cand mergi, si cand faci mancare... totdeauna trebuie sa stam de vorba cu Isus. Optiuni postare ®
Antonela_valentyn
-Antonela_valentyn -
Eu cred că atunci când suntem în casa Domnului nu-i chiar potrivit să ne rugăm de pe scaun, în semn de smerenie ne putem pleca genunchii sau stând în picioare... excepție fac cei bolnavi. Optiuni postare ®
Antonela_valentyn
-Antonela_valentyn -
Nu că ar fi greșit, ne putem ruga neîncetat, așa spune Cuvântul, dar în Casa Lui, eu cred că e potrivit să ne plecam genunchii... Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Replica la: Nu că ar fi greșit, ne putem ruga neîncetat, așa spune Cuvântul, dar în Casa Lui, eu cred că e potrivit să ne plecam genunchii... de Antonela_valentyn
La Cortul Intalnirii este cel mai bine sa ingenuchiem, aici ma refer la adunare (biserica). Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Culte >> Topic Baptiştii! | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci cine iubește viața, și vrea să vadă zile bune, să-și înfrâneze limba de la rău, și buzele de la cuvinte înșelătoare. ( 1 Petru 3:10 )