Postează răspuns![]() | Replica la: Sugerez să ni se ofere posibilitatea și nouă, membrilor, de a putea să ștergem anumite postări scrise greșit, sau mesaje instant.de Estera-b Asta nu facem, deoarece puteți sa ștergeți și alte postări. Când postezi în forum, după ce ai postat, ai la dispoziție 14 minute sa editezi acea postare dacă ai scris-o greșit. Optiuni postare ® |
![]() Estera-b - Replica la: Asta nu facem, deoarece puteți sa ștergeți și alte postări. Când postezi în forum, după ce ai postat, ai la dispoziție 14 minute sa editezi acea postare dacă ai scris-o greșit.de Ion_Marcel Păi mă refeream să avem posibilitatea de a șterge doar postările noastre, nu și ale altora. Dacă scriu o postare de două ori din greșeală? Ce să editez? Sau dacă scriu un mesaj instant greșit? Sugerez să se facă modificările de care am zis. Optiuni postare ® | |
![]() | Replica la: Păi mă refeream să avem posibilitatea de a șterge doar postările noastre, nu și ale altora. Dacă scriu o postare de două ori din greșeală? Ce să editez? Sau dacă scriu un mesaj instant greșit? Sugerez să se facă modificările de care am zis.de Estera-b O sa luam o decizie daca vom face aceste modificari. Optiuni postare ® |
«ÎnapoiRăspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |
Forum >>
Forum Administrativ >> Topic * Sugestia ta >> Topic * Sugestia ta - pagina 2 | Salvatorul.ro
meniu prim