Topic * Înainte de nuntă...

Postează răspuns
Prima paginaRaspunsuri: 10
Vizualizări: 1605
Membrii abonați 2
Membrii respondenti: 5
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/145-nainte-de-nunt]* Înainte de nuntă...[/url]
Ponciflorentin
-Ponciflorentin -
Pace tie...
În proverbe 5:3 sta scris ca buzele femeii străine strecoară miere si cerul gurii ei este mai lunecos decât untdelemnul dar la urma este amara ca plinul ascuțită ca o sabie cu două tăișuri etc...
Deci, din aceste versete reiese clar ca un băiat care își sărută prietena fara sa fie căsătoriți, pentru el este o străină, ca nu are garanția că este soția lui... omul se schimba de la o zi la alta... Deci, o sărutare cu o femeie (fata) străină este un pacat deoarece ea inca nu este parte din trupul tău, nu esti una cu ea cum o sa fiti dupa legămîntul căsătoriei.
Nu este verset alb pe negru, dar găsim multe exemple de băieți care s-au apropiat de fete si au sfârșit în pacat si viata lor a fost distrusă.
Azi iti saruti prietena și maine apare o neînțelegere, si prin urmare, va despărțiți. După ceva timp, o sa te imprietenesti cu alta fata si o saruti si pe ea. Si asa, pana la a zecea fata sau un număr mai mare... cand o sa fi căsătorit cu soția ta, poate ca ea nu va sti sa te sărute asa cum tu ai experimentat cu celelalte fete si nu iti va plăcea de soția ta cum sărută, cum se manifesta etc. Înțelegi acum de ce este interzis sarutul.
In Biblie, multe lucruri nu sunt interzise alb pe negru. De exemplu, sa nu fumezi nu găsim scris in Biblie, si totusi, noi nu fumam deoarece stim ca ne afecteaza sănătatea si spunem că este pacat sa fumezi pentru ca provoacă dependenta si te îmbolnăvește.
Sa nu ne drogam. Este pacat, dar in Biblie nu scrie sa nu ne drogam, dar totuși, noi spunem asta cu tărie în inima, ca drogul este pacat, deoarece stim consencintele pe care le avem in urma drogurilor.
Si exemplele pot continua. Mai este un verset in 1 Tesaloniceni 5:22: Feriti-va de orice vi se pare rau. Optiuni postare ®

Pagina 2 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Viața >> Topic * Înainte de nuntă... >> Topic * Înainte de nuntă... - pagina 2 | Salvatorul.ro
meniu prim
Doar cel ce crede în victorie poate învinge!