Topic Cum iți revii după o despărțire? ~

Postează răspuns
Raspunsuri: 6
Vizualizări: 2123
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 4
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1967-cum-i-i-revii-dup-o-desp-r-ire]Cum iți revii după o despărțire? ~[/url]
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Cu totii am trecut sau trecem la un moment dat printr-o despartire. Cum ati depasit momentul? In ce v-ati refugiat?
Optiuni topic
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Mie mi-a fost grea despărțirea de o fata. Am vorbit cu ea 9 luni, și după 9 luni mi-a fost foarte grea despărțirea. Și nu mai vreau sa se întâmple asa într-o relație. Este foarte greu, pentru ca fetele au mari pretenții in ziua de azi! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Despartirea nu este buna deloc, dar depinde si ce despartire va fi. Optiuni postare ®
Denisa1
-Denisa1 -
Eu trec cu greu peste despartirea de sotul meu.Mai plâng din când in când. Mai citesc Biblia. Merg la munca. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Foarte greu, sa stiti! Optiuni postare ®
Cristi41
-Cristi41 -
steagAm trecut prin mai multe despartiri, nu mi-a fost usor ca sa trec priin ele, dar daca asa a fost situatia, nu am avut de ales. De refugiat, m-am refugiat in bautura din pacate. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Nu am trecut încă... Dar mă gândesc că mi-ar fi greu, însă... Nu imposibil, totuși. Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic Cum iți revii după o despărțire? ~ >> Topic Cum iți revii după o despărțire? ~ | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.