Topic Rugăciune pentru site-ul Salvatorul.ro

Postează răspuns
Raspunsuri: 4
Vizualizări: 1571
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 3
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/2157-rug-ciune-pentru-site-ul-salvatorul-ro]Rugăciune pentru site-ul Salvatorul.ro[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Pace, frati si surori! Site-ul Salvatorul.ro, trece printr-o perioada grea. Va intreb: puteti sa va rugati pentreu acest site, ca activitatea lui sa continue mai departe?
Optiuni topic
DanielA
-DanielA -
Buble-estera
-Buble-estera -
Da, desigur... Am făcut-o, și mă voi mai ruga în continuare ca Domnul să dea izbândă, să putem să facem un site care să-L reflecte pe Cel al cărui Nume îl promovează... SALVATORUL! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Am sa ma rog si eu. Multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat putere sa tin acest site in picioare, sa platesc toate taxele; si prin tot ce a trecut acest site, tot in picioare a ramas. Asta este datorita numai lui Dumnezeu! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Da, este interesant, eu am făcut acest topic, deoarece multi au vrut și vor răul mereu la acest site și este bine sa ne rugam. Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Alte Creştine >> Topic Rugăciune pentru site-ul Salvatorul.ro | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !