Postează răspuns![]() | Salut Dragi utilizatori am Louat hotârărea în viitorul apropiat să schimb acest site din site de socializare în resurse creștine în istoria site-ului va rămâne tot numfle www.salvatorul.ro,dar sub nume pe logo va apărea resurse creștine atâta. Vă rog să postați în topicul asta dacă am Louat decizia asta bună vă aștept pe toți cu pereți. Fiți binecuvântați de domnul Isus fiul lui Dumnezeu. Optiuni topic |
Pace! Da, e în regulă. Măcar că oamenii nu cred că vor fi atât de interesați din moment ce există deja Resurse creștine. Poate dacă faci ceva unde să poată oamenii să posteze compoziții proprii... zic și eu. Optiuni postare ® | |
![]() | Eu mă gândesc la ceva frumos gen resurse creștine să poată oameni să creieze resurse să poată adăuga comentari să poată adăuga și poze muzica predici și altele dar asta prin aprobare de Adiministratori. Pentru că poate să adauge imagini ne dorite. Mă gândesc la ceva frumos. Optiuni postare ® |
![]() | Cu ce va fi mai diferit de actualul Resurse Creștine? Optiuni postare ® |
![]() | Sami ași vrea să-l fac diferit doar de resusrescrestine pentru că socializare nu mai este aici mă gândesc să-l fac diferit de cele lente site-uri. Optiuni postare ® |
![]() Salutare eu zic sa il lasi tot asa chatul acesta ca este mai fain asa parerea mea asta este dar acuma tu decizi Optiuni postare ® | |
![]() | Ioan 26 știu ce spui este frumos asa dar tu nu vezi că nu mai stă nimeni pe el nu-și mai dă nimeni interesul nu postează un mesaj instant nu mai adaugă nimineni o resursă text nimic așa că nu are rost să-l mai țin mai bine îl fac în site în resurse creștine fără a se socializa. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |
Forum >>
Forum Administrativ >> Topic Salvatorul.ro în schimbare resurse creștine >> Topic Salvatorul.ro în schimbare resurse creștine | Salvatorul.ro
meniu prim