Topic * Vrei să ajuţi echipa?

Postează răspuns
Prima paginaRaspunsuri: 17
Vizualizări: 2469
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 4
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/445-vrei-s-aju-i-echipa]* Vrei să ajuţi echipa?[/url]
Denisa
-Denisa -
Da, mi-ar placea..... Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Replica la: Da, mi-ar placea..... de Denisa
Denisa, daca esti dispusa, si ai timp de internet si iti place sa lucrezi pentru Salvatorul, noi te punem in echipa. Optiuni postare ®
Denisa
-Denisa -
Frate Marcel, vreau, dar nu am mult timp de stat pe net, dar in mare parte, da. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Eu sunt activa toate zilele, de dimineata pana seara. Daca aveti nevoie de ajutor, mi-ar face placere sa va ajut. Optiuni postare ®
Estera-b
-Estera-b -
Da, sunt dispusă să ajut echipa, însă vreau să fim anunțați de nevoile care sunt pentru a știi cum pot fi de ajutor! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Vrem încă trei persoane serioase și sa aibă timp de internet. Avem nevoie de adiministratoare și adiministratori în Adiministratie, sa se ocupe de site în totalitate. Optiuni postare ®
Estera-b
-Estera-b -
Da, vreau să ajut, dacă este nevoie de mine. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Replica la: Da, vreau să ajut, dacă este nevoie de mine. de Estera-b
Dacă vrei să ajuți echipa, trebuie să renunți la funcția de pe alt site, unde ești în adiministrație. Așteptăm răspuns. Optiuni postare ®

Pagina 2 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Forum Administrativ >> Topic * Vrei să ajuţi echipa? >> Topic * Vrei să ajuţi echipa? - pagina 2 | Salvatorul.ro
meniu prim
Trecerea în revistă a fidelităţii şi binecuvântărilor din trecut ale lui Dumnezeu, te va încuraja şi îţi va da speranţă pentru astăzi.