Postează răspuns![]() | Credeti ca este pacat tinutul de mana? Optiuni topic |
![]() | Este pacat, de la tinutul de mana se ajunge la lucruri rele! Optiuni postare ® |
![]() | Singurii care au dreptul sa se tina de mana sunt sotul si sotia! Optiuni postare ® |
![]() | Nu este adevarat. Nu este niciun pacat, parerea mea. Optiuni postare ® |
![]() | Da, Biblia ne invata sa fugim de pacat, dar eu cred ca tinutul de mana nu este pacat, parerea mea. Optiuni postare ® |
![]() | Intr-adevar, tinand o fata de mana se nasc alte sentimente ce duc la pacat! Eu zic ca si o atingere mai tandra da nastere pacatului! Optiuni postare ® |
![]() | Nu, m-am referit aici la sot si sotie! Intre cei uniti prin casatorie nu este pacat! Parerea mea. Si daca gresesc, va rog sa ma corectati! Optiuni postare ® |
![]() | Nu consider pacat sa-ti manifesti iubirea in tineretile tale. Am 16 ani, si as tine o fata de mana cu placere, si in momentul cand faci asta, pur si simplu simti ca cel de langa tine te iubeste si atat. Optiuni postare ® |
![]() | Nu trebuie sa-ti zboare mintea spre alte lucruri! Optiuni postare ® |
![]() | Da, asa este, sa nu ne zboare mintea cine stie unde, ca nu este bine. Optiuni postare ® |

Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |
meniu prim