Topic Primul om la ceruri

Postează răspuns
Raspunsuri: 2
Vizualizări: 1608
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 2
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/636-primul-om-la-ceruri]Primul om la ceruri[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Dupa cele aflate in Biblie, primul om care a fost inaltat la ceruri, a fost Enoh. Ai vrea sa fi inaltat si tu la ceruri?
Optiuni topic
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
steagCu totii vrem sa ajungem in cer, acolo unde domneste Dumnezeu si Hristos, dar noi trebuie, aici pe pamant, sa-i dam slava lui Dumnezeu si lui Hristos ca sa ajungem in cer. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Da, bineînțeles că îmi doresc să pot să mă înalț și eu spre Ceruri, plutind pe aripi de har...dar sunt conștientă de faptul că se impune condiția de a umbla cu Dumnezeu în anii vieții pentru a ajunge în Cer. Nu trebuie să uităm că Enoh a fost răpit la Cer după ce a umblat 300 de ani cu Dumnezeu! Să nu ni se pară mult, așadar, anii pe care îi închinăm umblării noastre cu Dumnezeu, cum nici lui Enoh nu i s-a părut mult! Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Viața >> Topic Primul om la ceruri >> Topic Primul om la ceruri | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.