Topic ~ Frica de Dumnezeu

Postează răspuns
Raspunsuri: 8
Vizualizări: 2429
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 5
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/646-frica-de-dumnezeu]~ Frica de Dumnezeu[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Este vreo persoana cu frica de Dumnezeu? Sau frica de Domnul este inceputul intelepciunii? Astept parerile voastre!
Optiuni topic
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Da. Trebuie sa avem frica de Dumnezeu. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Mie mi-e frica de Dumnezeu. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
In vechime, oamenii aveau frica de Dumnezeu. Va intreb: in zilele noastre, mai are omenirea frica de Dumnezeu, cu adevarat? Nu cu vorbe si cu minciuni! Va astept cu raspusurile voastre corecte si sincere! Optiuni postare ®
Paduraru
-Paduraru -
Ceea ce am observat in jurul meu... sunt unii oameni care nu au frica de Dumnezeu. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Da, frica de Domnul e începutul înțelepciunii, și în Biblie, omul care se teme de Domnul, are foarte multe avantaje: nu duce lipsă de nimic, e fericit. Optiuni postare ®
Josepho
-Josepho -
Eclesiastul 8:12
Totuș, măcar rcă păcătosul face de o sută de ori răul și stăruiește multă vreme în el, eu știu că fericirea este pentru cei ce se tem de Dumnezeu, și au frică de El. Amin. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Replica la: Eclesiastul 8:12
Totuș, măcar rcă păcătosul face de o sută de ori răul și stăruiește multă vreme în el, eu știu că fericirea este pentru cei ce se tem de Dumnezeu, și au frică de El. Amin.
de Josepho

Noi trebuie să avem frică de Dumnezeu, pentru că El are toată puterea asupra noastră. Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Biblia >> Topic ~ Frica de Dumnezeu | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine își înfrânează vorbele, cunoaște știința, și cine are duhul potolit este un om priceput. ( Proverbele 17:27 )