Topic ~ Există Dumnezeu?

Postează răspuns
Raspunsuri: 9
Vizualizări: 2727
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 5
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/651-exist-dumnezeu]~ Există Dumnezeu?[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Voi credeti cu adevarat ca exista Dumnezeu? Voi ce parere aveti? Argumentati. Va rog, multa sinceritate!
Optiuni topic
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Da, cred ca exista Dumnezeu, altfel nu s-ar explica multe, pana si viata noastra pe pamant e cu un rost. Daca Dumnezeu nu ar exista, ce rost am mai avea noi? Sunt sigura ca exista Dumnezeu. Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Eu cred din toata inima mea ca Dumnezeu exista cu adevarat! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Exista, dar uneori mai da cu nuiaua. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Cred in existenta lui Dumnezeu. Altfel, nu s-ar explica existenta noastra! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Cu adevarat, Dumnezeu exista! Daca El nu exista, noi nu eram, asa ca, eu il slavesc pe Dumnezeu. Optiuni postare ®
Denisa
-Denisa -
Cu siguranta, exista. In cel mai simplu exemplu, il putem vedea in firul verde de pe camp! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Dumnezeu exista cu adevărat. Dumnezeu se vede prin Natură, peste tot... Slavă lui Dumnezeu! Optiuni postare ®
H3ruv1m
-H3ruv1m -
steagIi simt prezenta, si cateodata, si lipsa, cand ma indepartez de El. Optiuni postare ®
Cristi41
-Cristi41 -
Nu e greu sa iti dai seama daca exista Dumnezeu. Daca te rogi si ceri ceva odata, de doua ori, de trei ori, deja nu mai este coincidenta, si cineva te ajuta. Cine daca nu Dumnezeu te aude atunci cand te rogi? Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Biblia >> Topic ~ Există Dumnezeu? >> Topic ~ Există Dumnezeu? | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai mare curaj este să ceri ajutorul la nevoie!