Topic * Ce credeţi?

Postează răspuns
Raspunsuri: 7
Vizualizări: 1617
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 3
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/89-ce-crede-i]* Ce credeţi?[/url]
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
In cazul in care un coleg de scoala, serviciu etc. v-ar cere prietenia, cum ati proceda, stiind ca este nepocait?
Optiuni topic
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
De exemplu, tu (care esti in aceasta situatie), te sui pe o masa... Vei putea tu sa il ridici pe prietenul/prietena ta asa incat sa se suie si el alaturi de tine? Sau cumva te trage el in jos? Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Nu ar fi pacat daca baiatul se pocaieste, nu daca este pocăit! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Eu am multe colege nepocaite, dar niciuna nu indrazneste sa-mi spuna ceva, pentru ca la mine pe birou si pe culoarul dintre birouri este poza unei tinere pe care toti colegii, si insusi patronul, o respecta! Optiuni postare ®
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Este bine sa avem prieteni, chiar si necrestini. Asa poate ii putem intoarce la Dumnezeu. Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Dragii mei, de ce va grabiti sa dati pareri gresite? Cei care ati trecut prin asta... Voi ati cercetat persoana in cauza? Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
E bine sa ai prieteni de alte religii, desi, foarte rar se intampla sa aduci un prieten la pocainta! Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Eu mi-aș oferi prietenia şi celor de altă religie, dar m-aș limita la asta, adică nu aș accepta o relație de prietenie/căsătorie cu o persoană de altă religie. Prin aceasta nu vreau să judec pe cineva care are o altă religie decât a mea. Chiar am colegi ortodocși cu care mă înțeleg foarte bine, și cu unul dintre ei am adesea discuții pe anumite teme din Biblie. Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Viața >> Topic * Ce credeţi? | Salvatorul.ro
meniu prim
Când te simți singur și părăsit, când lucrurile nu îți merg așa cum ai vrea, când ai probleme și necazuri, atunci Dumnezeu te iubește cel mai mult, și toate necazurile vor lucra spre binele tău.