Informații albume poze

Acum îți poți organiza pozele în albume, albume pe care alegi cine sa le poata vizita, avand posibilitatea sa le setezi confidentialitatea în unul din urmatoarele moduri:
album public - album care poate fi vizitat de către toti utilizatorii site-ului Salvatorul.ro
album pentru prieteni - album care poate fi vizitat doar de către prietenii tai
album cu parola - album care poate fi vizitat doar de către utilizatorii care ii cunosc parola
album pentru un singur membru - album care poate fi vizitat doar de către membrul ales de tine
Pozele care nu fac parte dintr-un album adaugat, apar mici inainte de a le accesa, iar în locul celor care fac parte dintr-un album, apare imaginea referitoare la tipul albumului din care fac parte.
Poti muta pozele dintr-un album în altul, sau le poți muta în albumul "Poze fără album", doar din pagina cu albumul respectiv.
Poti sa muti și individual pozele, accesand meniul "Editeaza poza", dar trebuie să ai albume adaugate pentru mutarea pozei intr-un album.
Poti sa editezi un album pe care l-ai adăugat intr-un mod, și sa-i modifici confidentialitatea, de exemplu poți sa-l faci disponibil pentru un alt membru, diferind de membrul pentru care a fost adăugat initial, sau sa-i schimbi parola setată initial.
Daca un album nu are poze și are vechime de cel puțin 24 de ore, va fi șters automat în urmatoarea zi la ora 00:00.
Galerie foto >> Adaugă album poze >> Regulament site >> Informații albume poze | Salvatorul.ro
meniu prim
Semeni un gând, culegi o faptă. Semeni o faptă, culegi un obicei. Semeni un obicei, culegi un caracter. Semeni un caracter, culegi un DESTIN!