Meditație 22 Decembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 60
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1000-22-decembrie-2]22 Decembrie (2)[/url]
„Cerceteaza-ma, Dumnezeule, si cunoaste-mi inima! Încearca-ma, si cunoaste-mi gîndurile! Vezi daca sînt pe o cale rea, si du-ma pe calea vesniciei!” Psalmul 139: 23-24



În meditatia de ieri am discutat despre motivul principal pe care trebuie sa îl avem în vedere atunci cînd hotarîm sa scoatem radacina amaraciunii de la baza vietilor noastre, si anume, faptul ca amaraciunea ne tine legati de trecut.
Un alt motiv pentru care amaraciunea trebuie îndepartata este acela ca ea contamineaza chiar si personalitatile noastre. Amaraciunea te va face sa ai o atitudine negativa fata de problemele vietii, sa fii dificil, fragil, critic si caustic. Nu stiu ce parere ai tu despre aceste lucruri, însa eu nu îmi doresc sa fiu caracterizat de oameni în acest fel.
Amaraciunea însa, nu se multumeste numai cu faptul ca reuseste sa te afecteze într-un anume fel. Ea îi poate afecta si pe cei din jurul tau. Exista atît de multe familii destramate din cauza amaraciunii, a resentimentelor sau a problemelor ramase nerezolvate!
Din aceasta cauza atît de multe biserici sînt distruse în zilele noastre, atît de mult afaceri nu functioneaza în niciun mod. Amaraciunea nu poate face altceva, decît sa distruga tot ceea ce atinge!
Daca în aceasta zi te lupti cu amaraciunea, daca înca mai ai probleme în aceasta privinta, te îndemn sa nu te lasi învins.
A venit vremea în care sa aduci toate problemele înaintea Domnului Isus Hristos. Si, foloseste-te de versetul de azi ca rugaciune a inimii tale, pentru a-i cere lui Dumnezeu sa-ti arate drumul înainte.
AMARACIUNEA CONTAMINEAZA ORICE PERSOANA SI ORICE LUCRU CU CARE INTRA ÎN CONTACT.



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Decembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Trăiți în dragoste, după cum și Hristos ne-a iubit și S-a dat pe Sine, ca un prinos și ca o jertfă de bun miros lui Dumnezeu!