Meditație 18 Decembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 60
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1004-18-decembrie-2]18 Decembrie (2)[/url]
„A chemat zece din robii sai, le-a dat zece poli (Greceste: mine.); si le-a zis: “Puneti-i în negot pîna ma voi întoarce.” Luca 19:13
Marele evanghelist si predicator John Wesley a spus: „Infaptuieste cît de mult bine poti, pentru cît de multi oameni poti, atît timp cît poti”. Acum mai mult ca oricînd trebuie sa aplicam lucrul la care ne-a îndemnat Wesley, trebuie sa facem binele altora, dar si unii altora.
Credinciosii acestei generatii ar trebui sa fie antrenati în lucrarea de încurajare si echipare a celor aflati în nevoie. În lumina acestui adevar, permite-mi sa îti pun o întrebare: „La ce lucrare te-a chemat Dumnezeu?”
Domnul Isus Hristos ne-a încredintat fiecaruia în parte o lucrare mareata si specifica. Noua ne revine sarcina sa descoperim care este darul primit si în ce modalitate îl putem pune în slujba Domnului.
Daca înca nu esti sigur de chemarea si darurile pe care le-ai primit, începe sa îl slujesti pe Dumnezeu chiar acolo unde esti acum, si cere-i sa îti arate în mod clar care sînt lucrurile pe care le-ai putea face pentru largirea împaratiei Sale. Crede-ma, Domnul îti va descoperi lucrurile acestea în mod direct.
Dar, ca sa poti începe lucrarea la care esti chemat, trebuie sa asculti cu atentie vocea Domnului, care cîteodata vine ca o soapta în galagia pe care o provoaca lumea zilelor noastre.
Dumnezeu te-a înzestrat cu daruri si abilitati, cu care poti sa îi slujesti. Asemenea stapînului care le-a dat robilor sai polii de care sa se îngrijeasca, haidem si noi sa începem sa lucram pe ogorul Evangheliei pîna la venirea Domnului.
DUMNEZEU ASTEAPTA DE LA FIECARE CEDINCIOS SA ÎNFAPTUIASCA CEVA UNIC SI MARET PENTRU EL!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Decembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci căile omului sunt lămurite înaintea ochilor Domnului, și El vede toate cărările lui. ( Proverbele 5:21 )