Meditație 17 Decembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 89
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1005-17-decembrie-2]17 Decembrie (2)[/url]
„Asa a si facut Noe: a facut tot ce-i poruncise Dumnezeu.” Geneza 6:22



Cu siguranta ca Noe a trait o viata plina de credinta în Domnul Dumnezeu. Pamîntul nu vazuse ploaie pîna atunci, asa ca, ideea de apa care sa curga din cer parea ridicola celor din vremea lui. Aceasta atitudine a oamenilor nu l-a oprit pe Noe sa vesteasca ploaia ce avea sa inunde pamîntul.
Noe a crezut în Dumnezeu într-o asa masura, încît a acceptat, fara sa puna la îndoiala, sa construiasca arca în curtea propriei case. Cum am raspunde noi daca Dumnezeu ne-ar cere sa facem ceva asemanator? Probabil ca l-am întreba: „Doamne, doar nu vorbesti serios?”
De vreme ce societatea contemporana se îndeparteaza din ce în ce mai mult de Dumnezeu, se poate ca noua, ca si crestini, sa ni se ceara sa facem lucruri fara sens în ochii celorlalti. În astfel de momente trebuie sa ne amintim ca Dumnezeu are un plan maret pentru noi.
În Evanghelia dupa Luca, capitolul 19:13, Domnul ne cere sa avem grija de lucrurile Sale pîna la venirea Sa. Lucrarea Domnului este aceea de a forma împaratia Sa dintre cei de pe pamînt si este responsabilitatea noastra sa fim sare si lumina pentru lumea aceasta. Vremurile în care traim sînt timpuri pline de pacat si necredinciosie, iar tu si cu mine avem un mesaj plin de speranta pe care sa îl aducem lumii.
Singura modalitate prin care putem semana puterea Domnului Isus Hristos în inimile oamenilor, pentru ca în final sa schimbam lumea este o traire plina de credinta si ascultare. Iar lucrul acesta trebuie sa îl faci astazi! În timp ce vei trai în aceasta credinta, Dumnezeu te va folosi pentru a schimba lumea.
DUMNEZEU NE CHEAMA SA TRAIM O VIATA PLINA DE CEDINTA, ÎN ASCULTARE FATA DE DOMNUL ISUS HRISTOS.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Decembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Supuneți-vă, dar, lui Dumnezeu. Împotriviți-vă diavolului, și el va fugi de la voi. ( Iacov 4:7 )