Meditație 16 Decembrie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 74
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1006-16-decembrie-1]16 Decembrie (1)[/url]
„Caci prin har ati fost mîntuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni.” Efeseni 2:8-9



Unul dintre cele mai mari adevaruri ale Scripturii este acela al darului nemeritat primit de la Dumnezeu, pe care Biblia îl numeste „îndurare”.
Versetul de astazi ne aminteste ca aceasta îndurare nu poate fi o posesiune pe care o detinem de la începutul vietii, ci este un dar pe care nu îl meritam. Acest dar minunat este oferit de catre Dumnezeu celor care îl primesc în viata lor ca Mîntuitor si este un semn al dragostei si milei lui Dumnezeu.
Daca ai vrut vreodata sa cumperi un diamant, stii probabil ca bijutierul îl aseaza pe o matase închisa la culoare, pentru ca astfel, frumusetea si stralucirea bijuteriei sa nu paleasca. Exact acelasi lucru îl doreste si Dumnezeu de la noi: sa devenim diamantele Lui pretioase, care, prin curatia si stralucirea noastra sa luminam în lumea aceasta rea si întunecata.
Calitatea noastra de crestini ne ofera un lucru pe care ceilalti oameni nu îl au: darul de nepretuit al Domnului Isus Hristos, oferit în mod gratuit, noua, celor care l-am acceptat în viata noastra.
Asadar, dragul meu prieten, ca persoana care ai acceptat îndurarea nemarginita a Domnului, fa-ti timp sa îi multumesti lui Dumnezeu pentru mila cu care priveste spre tine si pentru acest dar de nepretuit al mîntuirii.
ÎNDURAREA ESTE DARUL FARA DE PRET AL LUI DUMNEZEU, DAR CE NU POATE FI CÎSTIGAT, NICI MERITAT.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Decembrie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți răbdători în toate și mulțumiți-I Domnului chiar și în încercare, căci numai la El aveți salvare!