Meditație 15 Decembrie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 59
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1007-15-decembrie-1]15 Decembrie (1)[/url]
„Cum s-a întîmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întîmpla si la venirea Fiului omului. În adevar, cum era în zilele dinainte de potop, cînd mîncau si beau, se însurau si se maritau, pîna în ziua cînd a intrat Noe în corabie, si n-au stiut nimic, pîna cînd a venit potopul si i-a luat pe toti, tot asa va fi si la venirea Fiului omului.” Matei 24: 37-39
În zilele lui Noe, oamenii erau pur si simplu rai. Ei nu ascultau si nu îl respectau pe Dumnezeu, iar pacatul a patruns atît de adînc în societate, lucrurile au devenit atît de corupte, încît Domnul a spus „Ajunge!”
Multi oameni se întreaba care este finalitatea lumii în care traim. Noi, ca si crestini, nu ar trebui sa ne punem aceasta întrebare, pentru ca stim din Cuvîntul lui Dumnezeu ca lumea se apropie de sfîrsit si ca urmeaza judecata cea aspra si dreapta.
Societatea de astazi a devenit atît de toleranta cu pacatul si cu tot ceea ce este rau încît ma inspaimînta. Oamenii traiesc în frica, gîndindu-se daca marile natiuni nu vor întreprinde atacuri chimice sau nucleare pentru a distruge lumea.
Nu putem gasi speranta daca privim la lumea din afara. Noi trebuie sa ne amintim ca Dumnezeu a spus ca în zilele dinaintea venirii Sale, oamenii vor deveni din ce în ce mai rai, asemenea zilelor lui Noe. Aceasta trebuie sa fie speranta noastra.
Domnul Isus Hristos se întoarce ca sa aranjeze lucrurile în lume si sa îi ia pe ai sai.
Asa ca, nu te înfricosa privind la ceea ce se întîmpla cu aceasta lume. Dumnezeu are controlul si nimic nu-i poate îndeparta mîna de la tine.
ÎN TIMP CE LUCRURILE SE ÎNRAUTATESC ÎN LUME, NOI AVEM SIGURANTA CA VENIREA DOMNULUI ISUS HRISTOS E APROAPE!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Decembrie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu!