Meditație 2 Decembrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 61
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1020-2-decembrie]2 Decembrie [/url]
„Domnul a zis lui Noe: “Intra în corabie, tu si toata casa ta; caci te-am vazut fara prihana înaintea Mea în neamul acesta de oameni.” Geneza 7:1



Cîteodata e dificil sa gasesti un barbat sau o femeie care se mearga pe calea Domnului. Gînditi-va cît de greu i-a fost lui Noe… Biblia ne spune ca în afara de Noe si de familia lui, inimile si mintile celorlalti din popor erau pacatoase.
Noe a fost un barbat care s-a împotrivit valului ce cuprindea societatea zilelor sale. El a stat departe de ei, pus deoparte pentru Dumnezeu. Desi a fost aratat cu degetul si a fost considerat o pleava a societatii el a continuat sa construiasca arca în curtea sa. Oamenii au rîs de el pentru faptul ca a actionat dupa voia lui Dumnezeu.
De vreme ce generatia în care traim seamana cu cea în care a trait Noe, întrebarea pe care vreau sa ti-o adresez astazi este: Ai de gînd sa te împotrivesti „tendintelor” societatii? Îmi dau seama zi de zi de prezenta atît de puternica a celui rau în vietile oamenilor. Si realizez un lucru: acela ca este foarte greu sa ducem o viata sfînta în mijlocul unei societati atît de perverse. Trebuie însa sa ne croim drumul printre ape si sa ne împotrivim valurilor aduse de lume.
Noe le-a spus tuturor celor ce traiau în tara sa, ca va urma sa ploua foarte curînd. Pentru ca ploaia le-a lipsit oamenilor mereu, ei au considerat avertizarea lui Noe ca fiind ridicola si au rîs si mai mult de el. Asemenea lui Noe si noi astazi proclamam judecata lui Dumnezeu care urmeaza sa vina si vorbim oamenilor despre nadejdea pe care am gasit-o în Domnul Isus Hristos.
Se poate ca oamenii sa rîda si astazi de noi, dar, noi stim si credem acelasi lucru pe care l-a cunoscut si Noe: Dumnezeu este bun si drept si îsi împlineste întotdeauna Cuvîntul. Deci, astazi te încurajez sa fii tare si sa proclami slava lui Dumnezeu, traind pentru El. Si în timp ce vei împartasi lucrul acesta oamenilor, vor fi unii care auzindu-l, îl vor crede!
FII HOTARÎT SA TE ÎMPOTRIVESTI VALULUI DE PACATE ADUS DE LUME.



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 2 Decembrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Ascultă-mă, Doamne, căci bunătatea Ta este nemărginită. În îndurarea Ta cea mare, întoarce-Ți privirile spre mine! ( Psalmii 69:16 )