Meditație 26 Noiembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 50
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1026-26-noiembrie-2]26 Noiembrie (2)[/url]
„Este adevarat ca orice pedeapsa, deocamdata pare o pricina de întristare, si nu de bucurie; dar mai pe urma aduce celor ce au trecut prin scoala ei, roada datatoare de pace a neprihanirii.” Evrei 12:11
Atunci cînd întîmpini în viata ta adversitati ai doua alegeri pe care le poti face. Poti sa alegi amaraciunea sau bucuria. E imposibil sa le alegi pe amîndoua.
Poti alege ca încercarile pe care Dumnezeu le îngaduie în viata sa te faca mai bun sau mai apasat de durere.
În Psalmul 105:18 ni se spune despre Iosif: „I-au strîns picioarele în lanturi, l-au pus în fiare…” Este o imagine cutremuratoare. Iosif era prelucrat în timp ce Dumnezeu îngaduia sa fie pus în fiare.
Dumnezeu stia ca vremurile ce aveau sa vie pentru Egipt erau grele si ca era nevoie de un om asemenea lui Iosif care prin credinta sa poata sa îl conduca. Dumnezeu l-a învatat pe Iosif, atunci în închisoare, ce înseamna întelepciunea si curajul, i-a modelat caracterul si rabdarea, si ce înseamna sa înduri; lanturile i-au desavîrsit credinta, iar fiarele i-au modelat caracterul.
Dumnezeu i-a furat lui Iosif sufletul, fara a-l face sa simta durerea în inima. L-a transformat într-o veritabila catifea acoperita de caramizi: blînda pe dinafara, dar puternica pe dinauntru.
Domnul Dumnezeu mai cauta si astazi credinciosi puternici, cu sufletele otelite. Stiu ca unii predica ca viata de crestin înseamna o viata de vis. Ca tot ceea ce trebuie sa facem este sa spunem si sa cerem si vom avea numai fericire, sanatate si toate celelalte lucruri.
O astfel de învatatura nu este biblica. In loc sa creeze luptatori pentru Domnul, produce oameni lasi.
În zilele în care traim este nevoie de crestini puternici! Fii pregatit în orice moment, pentru ca prin încercare Dumnezeu doreste sa aduca maturitate.
Asa cum ne spuen si versetul de astazi, sîntem pregatiti, ne desavîrsim, ca sa putem vedea încercarile, problemele, presiunile si adversitatile ca pe niste daruri de la Tatal nostru, pentru a ne face mai puternici si mai desavîrsiti în umblarea noastra cu El.
DUMNEZEU CAUTA ASTAZI SFINTI PUTERNICI. ESTI GATA SA RASPUNZI ACESTEI CHEMARI?

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Noiembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu te iubește!