Meditație 18 octombrie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 63
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1065-18-octombrie-1]18 octombrie (1)[/url]
„Dumnezeul slavei S-a aratat parintelui nostru Avraam, cînd era în Mesopotamia, înainte ca sa se aseze în Haran.” Faptele Apostolilor 7:2
Lumea de astazi este atît de egoista, mai ales în America unde universul atîtor oameni se rezuma doar la propriile-i fiinte. Atît de multi oameni au o viziune redusa asupra vietilor lor, încît nu pot vedea dincolo de propriile lor îngrijorari.
Însa noi, crestinii, sîntem chemati sa privim dincolo de aceste lucruri, înspre ceva invizibil, ce devine real prin ochii credintei. Hristos vrea ca noi „sa vedem”, sa ne încredintam inimile, mintile si privirile Lui si înspre împaratia Sa. Exact cum a facut Avraam.
În Evrei 11:8-10 ni se spun urmatoarele: „Prin credinţă Avraam, când a fost chemat să plece într-un loc, pe care avea să-L ia ca moştenire, a ascultat, şi a plecat fără să ştie unde se duce. Prin credinţă a venit şi s-a aşezat el în ţara făgăduinţei, ca într-o ţară care nu era a lui, şi a locuit în corturi, ca şi Isaac şi Iacov, care erau împreună moştenitori cu el ai aceleiaşi făgăduinţe. Căci el aştepta cetatea care are temelii tari, al cărei meşter şi ziditor este Dumnezeu.”
Avraam s-a ridicat si a parasit Mesopotamia pentru ca putea „sa vada” tara promisa de Dumnezeu. Cu alte cuvinte el a actionat ca rezultat al viziunii dobîndite prin ochii credintei.

In calitatea noastra de crestini devotati, ar trebui sa percepem realitatea diferit de cum o face restul lumii. O realitate ce poate fi observata numai prin ochii credintei, şi prin credinta în Dumnezeu si Cuvîntul Sau.
Te provoc sa-ti pui astazi urmatoarele intrebari: „Sînt eu dedicat lui Hristos? Am dobîndit eu o viziune ce îmi permite sa-L vad pe Dumnezeu exact asa cum este?” Daca întîmpini probleme în perceperea invizibilului, cere-I lui Dumnezeu sa te ajute sa-ti focalizezi corect viziunea spirituala.
CA SI CRESTINI, SINTEM CHEMATI SA VEDEM SI SA TRAIM REALITATILE SPIRITUALE CE SINT INVIZIBILE LUMII.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 octombrie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă mergi pe calea pe care ți-a trasat-o Dumnezeu, nu ai cum să dai greș, însă dacă greșești pe cale, vei pierde totul!