Meditație 15 Octombrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 59
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1068-15-octombrie-2]15 Octombrie (2)[/url]
„Prin credinta Avraam, cînd a fost chemat sa plece într-un loc, pe care avea sa-L ia ca mostenire, a ascultat, si a plecat fara sa stie unde se duce.” Evrei 11:8



Avraam se distinge între toti oamenii mari ai istoriei. El este un exemplu de credinta statornica chiar si pentru noi, cei de astazi.
Gîndeste-te la cît de mult a crezut el în Dumnezeu. Cînd Dumnezeu i s-a revelat, Avraam traia o viata usoara si confortabila în Ur, un centru antic al comertului si al idolatriei. Dar, atunci cînd Dumnezeu l-a chemat, Avraam a renuntat la viata aceasta pentru a merge pe un pamînt pe care nici macar nu îl cunostea!
Avraam este un exemplu de credinta, pe care a demonstrat-o cu fapta, nu numai cu vorbele. Sa demonstram o adevarata credinta este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care trebuie sa le faca omul. Avraam a reusit.
Si chiar daca Avraam este unul din marile  exemple de pe paginile istoriei, si noi sîntem chemati sa iesim din lume, din întuneric si din lipsa de credinta a vremurilor noastre.
Desi Dumnezeu nu ne vorbeste în modul în care i-a vorbit lui Avraam, El ne cheama si azi sa îl urmam si sa demonstram întregii lumi adevarata credinta.
Pentru ca Avraam a fost credincios si a demonstrat aceasta credinta în fata lui Dumnezeu, mii de vieti au fost influentate de-a lungul secolelor sa îi urmeze exemplul. Te provoc în aceasta zi sa lasi credinta ta sa straluceasca puternic, în asa fel încît si altii sa o vada si sa fie încurajati sa se încreada în Dumnezeu.
ASEMENEA LUI AVRAAM, SI NOI SÎNTEM CHEMATI SA NE DEMONSTRAM CREDINTA ÎN FATA CELORLALTI, PENTRU CA SI EI SA FIE ÎNCURAJATI SA SE ÎNCREADA ÎN DUMNEZEU.



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Octombrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Grăbește, Dumnezeule de mă izbăvește! Grăbește de-mi ajută, Doamne! ( Psalmii 33:22 )