Meditație 13 Octombrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 51
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1070-13-octombrie-2]13 Octombrie (2)[/url]
„Şi dacă este prin har, atunci nu mai este prin fapte; altminteri, harul n-ar mai fi har.” Romani 11:6



Întotdeauna mi-am pus întrebarea cum pot unii oamenii sa creada ca pot ajunge în împaratia lui Dumnezeu doar fiind draguti si purtîndu-se bine? As vrea sa te întreb azi: „Cum poti sa stii cînd ai facut destule sau cînd ai fost destul de bun pentru a merita cerul?”
Problema bunatatii umane este ca nu e de ajuns pentru a ne duce în rai. Biblia ne spune clar ca niciunul dintre noi nu meritam raiul, pentru ca pîna si cea mai mare persoana de pe pamînt este pacatoasa în fata lui Dumnezeu. Biblia este foarte clara: „Caci toti au pacatuit, si sînt lipsiti de slava lui Dumnezeu.” (Romani 3:23)
Poti dobîndi multe lucruri pe pamînt, poti face bine si chiar poti sa devii o persoana foarte respectata, dar lucrurile acestea nu îti dau viata eterna.
Atunci cînd le vorbesti altora despre Hristos, spune-le ca nu exista niciun rau în dorinta noastra de a dobîndi si realiza lucruri mari în viata. Dar, daca vor sa ajunga în rai exista doar o singura cale si aceea e credinta în Isus Hristos.
Daca ei hotarasc sa joace jocul „destul de bun” cu Dumnezeu, trebuie sa stie ca acesta nu va functiona niciodata, pentru ca niciunul dintre noi nu sîntem îndeajuns de buni pentru a sta descoperiti în fata sfinteniei lui Dumnezeu. Vestea buna este ca Dumnezeu a gasit calea pentru viata vesnica pentru noi, prin Fiul Sau.
Fa-ti astazi timp sa faci cunoscuta aceasta veste buna si multumeste-i lui Dumnezeu pentru darul fara de pret pe care ti l-a dat prin Fiul Sau.
NU EXISTA NICIUN RAU ÎN DORINTA NOASTRA DE A DOBÎNDI MULTE LUCRURI ÎN VIATA; ÎNSA ACESTEA NU VOR DUCE PE NIMENI ÎN RAI.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 Octombrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
În mintea mea e iarnă, dar în sufletul meu e o primăvară permanentă! ( Victor Hugo )