Meditație 05 Octombrie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 73
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1079-05-octombrie-1]05 Octombrie (1)[/url]
“Dar cine are bogatiile lumii acesteia, si vede pe fratele sau în nevoie, si  îsi închide inima fata de el, cum ramâne în el dragostea de Dumnezeu?  Copilasilor, sa nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta si cu  adevarul.” I Ioan 3:17-18



În timp ce vorbea unui grup de credinciosi, evanghelistul si sociologul Tony  Campolo i-a întrebat: „Este pacat sa ne cumparam un autoturism BMW, nou-nout?”
Pentru ca raspunsul întârzia, acesta a continuat cu o noua întrebare:  „Daca Domnul Isus ar fi avut 40.000 de dolari; ce credeti ca ar fi facut  cu ei? Si-ar fi cumparat un BMW, sau i-ar fi folosit pentru a-i hrani si  adaposti pe saraci?
Acestea sunt întrebari la care nici n-am vrea sa ne gândim, si mai ales sa  dam un raspuns; nu-i asa?
Desi nimeni dintre cei ce au participat  la acea întalnire n-a dat un raspuns imediat, când a ajuns acasa, o doamna din multime,  n-a putut sa doarma. De aceea în dimineata urmatoare a scris imediat pentru misiunea lui Tony Campolo, un cec  ce continea aceeasi suma de bani pe care ea o  cheltuise pentru a-si cumpara rochii.
Cu suma donata, misiunea lui Tony Champolo a construit trei case pentru saracii din Malaezia.
Atunci cand suntem concentrati asupra a ceea ce ne dorim,  de multe ori uitam ceea ce Domnul  Isus ne-a încredintat sa facem. E usor sa avem în atentie doar slujba pe  care o împlinim,  familia noastra, sau propriile nevoi. Dar  si  astazi  sunt   flamânzi care trebuie sa fie hraniti, saraci care trebuie sa fie  îmbracati, si oameni ai strazii care n-au unde sa doarma.
Pentru împlinirea acestor nevoi, Domnul îti spune si tie: Petru, Ioan,  Marie, George …,” îmbraca mieluseii Mei; hraneste oitele Mele si  adaposteste Oile Mele!”
Esti gata în aceasta zi sa împlinesti aceasta porunca?
ÎMBRACĂ PE CEI GOI, HRĂNEŞTE PE CEI SĂRACI ŞI ADĂPPSTEŞTE PE CEI FĂRĂ LOCUINŢĂ ŞI DUMNEZEU TE VA RĂSPLĂTI CU BINECUVÂNTĂRI LA CARE NICI NU TE-AI GÂNDIT!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Octombrie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape. ( Iacov 5:8 )