Meditație 14 Septembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 59
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1101-14-septembrie-2]14 Septembrie (2)[/url]
„….nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sînt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare.” Isaia 41:10
Unul dintre lucrurile cele mai puternice ale fiinţei umane este reacţia de auto-apărare. În cartea sa, Iov ne spune că pentru a-şi salva viaţa, omul este gata să dea tot ceea ce are: Iov 2:4. Datorită acestui fapt, putem spune că una dintre cele mai mari temeri care poate stăpîni fiinţa umană este frica de moarte!
În cazul lui Neemia, diavolul  a îmbrăcat hainele unui profet mincinos, care a venit şi a încercat să-l sperie şi să-l determine să nu-L mai asculte pe Dumnezeu, prin minciună: „ au să vină noaptea să te omoare!”
Neemia ştia că acest mesaj nu poate să vină de la Dumnezeu, fiindcă promova frica, iar acel profet fals a fost numai o armă folosită de diavol pentru a-l determina să abandoneze lucrarea de reconstruire a zidului Ierusalimului, care i-a fost încredinţată de Dumnezeu.
Se poate ca în această zi să fii ispitit să-ţi abandonezi lucrarea care ţi-a fost încredinţată de Dumnezeu şi să te ascunzi de frica duşmanului. Sau se poate să fii în situaţia de a renunţa la biserică şi de a-ţi părăsi şotia şi familia.
Nu fugi de aceste responsabilităţi şi nu-ţi abandona slujirea, biserica sau familia, indiferent de cît de mari sînt ameninţările duşmanilor. Mesajul care te-a umplut de frică nu vine de la Dumnezeu, ci de la diavolul.
De aceea, Cuvîntul pe care îl are Dumnezeu pentru tine în această zi este: ”nu te teme!”

Poţi să te împotriveşti acestor ispite şi să învingi orice teamă, fiindcă nu eşti singur. Prin versetul biblic de astăzi, Dumnezeu te asigură că este cu tine în orice împrejurare a vieţii şi îţi promite că nu te va părăsi niciodată.
Dacă ţi-ai pus în gînd să fugi, nu alerga spre locul propus de diavol, ci spre Dumnezeu, care poate să-ţi dea izbăvirea. Mărturiseşte-I lui toate temerile tale şi cere-I să-ţi înlocuiască frica din inima ta cu siguranţa prezenţei şi a puterii Lui.
INDIFERENT DE SITUAŢIILE PRIN CARE TRECI, DUMNEZEU ÎŢI SPUNE PRIN CUVÎNTUL SĂU ÎN ACEASTĂ ZI : ”NU TE TEME!”

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 Septembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credinţă, în curăție. ( 1 Timotei 4:12 )