Meditație 12 Septembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 65
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1103-12-septembrie-2]12 Septembrie (2)[/url]
„În ziua de pe urmă, care era ziua cea mare a praznicului, Isus a stat în picioare, şi a strigat: “Dacă însetează cineva, să vină la Mine, şi să bea. Cine crede în Mine, din inima lui vor curge rîuri de apă vie, cum zice Scriptura.” Ioan 7:37-38



Poti sa traiesti în ascultare de Dumnezeu numai atunci cînd Duhul Sfînt îti umple viata în asa masura încît sa se reverse si spre altii. Atunci  cînd vei cunoaste aceasta plinatate, vei avea putere sa traiesti pentru Domnul, condus de o putere care vine din interiorul vietii tale.
De aceea eu ma rog în fiecare zi ca Dumnezeu sa ma umple de Duhul Sfînt, pentru ca traind aceasta binecuvîntare sa pot avea o viata placuta lui Dumnezeu, sa fiu întarit în credinta si sa cresc în statura spirituala, ca sa ma pot împotrivi ispitelor, sa fiu mai dedicat lui Dumnezeu si mai credincios în a-L marturisi pe Domnul.
Atunci cînd Duhul  Sfînt ne stapîneste inima, avem putere spirituala, iar Dumnezeu are stapînire deplina asupra atitudinilor si a actiunilor noastre. Am descoperit ca atunci cînd sînt plin de Duhul lui Dumnezeu, nu ma mai îngrijorez cu privire la mine sau la lucrurile care mi-ar face placere. Atunci preocuparea mea primordiala este sa-i fiu placut lui Dumnezeu, umblînd în acea plinatate si prospetime pe care mi-o da Duhul lui Dumnezeu. Iar aceasta înseamna o viata de biruinta!
De aceea, lasa-ma sa te întreb în aceasta zi: „ca urmas al lui Hristos, esti plin de Duhul Sfînt si umbli calauzit de Duhul? Esti plin de putere spirituala si traiesti o viata de biruinta în care Hristos sa aiba controlul asupra gîndurilor si a actiunilor tale?
Rugaciunea mea este ca Dumnezeu sa te ajute sa traiesti o viata de biruinta si plina de Duhul Sfînt, astazi si în fiecare zi!
CÎND VEI FI UMPLUT DE DUHUL SFÎNT, VEI TRAI ÎN ASCULTARE DEPLINA DE DOMNUL!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Septembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cei care pun înaintea oricărei acţiuni îndoiala, aceia vor pierde cu siguranţă. (Vasile Gavrilescu)