Meditație 09 Septembrie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 76
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1106-09-septembrie-1]09 Septembrie (1)[/url]
„Isus le-a zis: “Eu sunt Pîinea vieţii. Cine vine la Mine, nu va flămînzi niciodată; şi cine crede în Mine, nu va înseta niciodată.” Ioan 6:35
Cînd poporul Israel a calatorit prin pustie si a avut nevoie de hrana, Dumnezeu a facut o minune si le-a dat pîine din cer. Aceasta binecuvîntare pe care au primit-o în fiecare dimineata si care i-a hranit timp de 40 de ani, ei au numit-o „mana!”
Eu cred ca aceasta mana a fost o prefigurare a Domnului Isus. Pentru ca asa cum mana a venit din cer, tot asa a venit si Domnul Isus. Dar prin Hristos, Dumnezeu însusi s-a coborît pe pamînt, pentru ca prin  El, noi sa dobîndim nu numai împlinirea nevoilor fizice, ci mai ales a celor spirituale.
Atunci cînd Dumnezeu a dat mana copiilor lui Israel, fata de oferta lui Dumnezeu, acestia aveau numai doua optiuni. Puteau sa calce peste ea sau sa o culeaga si sa o manînce.  Aceleasi optiuni sînt si pentru noi astazi. Domnul Isus, adevarata pîine care vine din cer, a coborît printre noi si este la îndemîna noastra. De aceea este decizia ta ce vei face cu aceasta pîine. Poti sa o neglijezi si sa o calci în picioare sau sa o primesti prin credinta, facînd din ea sursa ta de putere si hrana spirituala.
Atentionarea pe care ne-o face însa Domnul Isus, este: „Lucraţi nu pentru mîncarea pieritoare, ci pentru mîncarea, care rămîne pentru viaţa veşnică, şi pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică, însuşi Dumnezeu, pe el L-a însemnat cu pecetea Lui.” Ioan 6:27
De aceea, în aceasta zi as dori sa te întreb: „trudesti pentru o mîncare care piere sau pentru acea hrana care ramîne pentru viata vesnica, pe care ti-o da Fiul lui Dumnezeu?”
NU TRUDI PENTRU O MÎNCARE CARE PIERE, CI PENTRU ACEEA CARE RAMÎNE PENTRU VIATA VESNICA!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Septembrie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Legea Domnului este desăvârşită şi înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată şi dă înţelepciune celui neştiutor.