Meditație 30 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 91
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1116-30-august]30 August [/url]
„Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi, prin înnoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută şi desăvîrşită.” Rom.12:2
Unul dintre cele mai bune modalitati prin care ne putem reînnoi mintea este prin memorarea Cuvîntului lui Dumnezeu, pe care sa-l aplicam apoi la toate situatiile prin care trecem.
De exemplu: daca te îngrijorezi de circumstantele vietii, aminteste-ti Mat.6:25-26 „De aceea vă spun: Nu vă îngrijoraţi de viaţa voastră, gîndindu-vă ce veţi mînca, sau ce veţi bea; nici de trupul vostru, gîndindu-vă cu ce vă veţi îmbrăca. Oare nu este viaţa mai mult decît hrana, şi trupul mai mult decît îmbrăcămintea? Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră, şi nici nu strîng nimic în grînare; şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sînteţi voi cu mult mai de preţ decît ele?
Daca urmeaza sa iei o decizie importanta, aminteste-ti: Prov.3:5-6:  ” Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.”
Odata ce ai memorat un verset din Scriptura, te îndemn sa-ti amintesti de el si sa-l aplici în viata ta în momentele de criza. Foloseste-te de aceste versete pentru ca în situatia prin care treci sa poti gasi putere si calauzire. Sa nu uiti niciodata ca pentru a fi înviorat de Cuvîntul lui Dumnezeu care are un raspuns pentru problemele tale, înseamna mai mult decît a citi un verset din Scriptura de aici sau de acolo.
Daca dorim aceasta înviorare, trebuie sa ne rezervam mai întîi un timp pentru a studia Cuvîntul lui Dumnezeu, pentru a-i întelege mesajul si apoi, pentru a aplica acest mesaj la situatiile prin care trecem.
De aceea, în aceasta zi as dori sa te îndemn sa-ti faci timp zilnic pentru a citi Cuvîntul lui Dumnezeu, iar aceasta îndeletnicire sa-ti devina un obicei.
Daca vei învata un verset din Scriptura în fiecare saptamîna si vei depune efortul pentru a te conforma adevarului pe care Dumnezeu ti l-a descoperit, vei avea posibilitatea sa-L cunosti mai bine pe Dumnezeu si sa gasesti un raspuns practic pentru problemele cu care te confrunti.
PENTRU A GASI ÎNTARIRE SI CALAUZIRE  SPIRITUALA ÎN PROBLEMELE CU CARE TE CONFRUNTI, FA-TI UN OBICEI DIN A ÎNVATA VERSETE DIN SCRIPTURA SI A LE APLICA PRACTIC ÎN VIATA DE FIECARE ZI!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 30 August | Salvatorul.ro
meniu prim
" Ferice de cei prigoniți din pricina neprihănirii, căci a lor este Împărăția Cerurilor! "