Meditație 26 August (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 70
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1120-26-august-2]26 August (2)[/url]
„Să aveţi o purtare bună în mijlocul Neamurilor, pentru ca în ceea ce vă vorbesc de rău ca pe nişte făcători de rele, prin faptele voastre bune, pe care le văd, să slăvească pe Dumnezeu în ziua cercetării.” 1 Pet.2:12



Este vreun lucru în viata ta sau în modul în care îti practici credinta în Hristos, care sa-i faca pe cei ce te urmaresc sa se întrebe: ce s-a întîmplat cu tine, cine ti-a schimbat viata sau cum de ai reusit o asa transformare?
Stiti, ma tem ca multi dintre noi ne traim viata la fel ca toti ceilalti oameni, încît cei de lînga noi nu stiu ca în viata noastra a avut loc o schimbare! Crestinismul nostru este atît de ascuns, iar credinta noastra este atît de tacuta, încît nimanui nu-i mai ridica nicio întrebare.
De aceea, în aceasta zi as dori sa te gîndesti la o singura persoana care are nevoie de dragostea Domnului Isus. Aceasta ar putea fi un prieten, un vecin sau un coleg de munca.
Acum, dupa ce ai identificat aceasta persoana, gîndeste-te în ce mod i-ai putea marturisi pe Hristos în aceasta saptamîna. Pentru a gasi o ocazie de a-i vesti Evanghelia, vezi daca nu cumva persoana pe care ai identificat-o are nevoie de vreun cuvînt de încurajare, vecinul tau are nevoie de un ajutor pentru lucrarile pe care le face în curte, iar colegul tau de sprijin în împlinirea sarcinilor ce i-au fost încredintate.
Indiferent care ar fi aceste nevoi, fii gata pentru a da o mîna de ajutor. Iar daca vei fi întrebat de ce faci lucrul acesta, fii gata sa marturisesti despre acel care ti-a schimbat viata.
ESTE CEVA ÎN VIATA TA CARE ÎI MOTIVEAZA PE ALTII SA-L SLAVEASCA PE DUMNEZEU?



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 August (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ochii dezvăluie puterea sufletului.