Meditație 23 August (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 89
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1123-23-august-2]23 August (2)[/url]
„Numai, purtaţi-vă într-un chip vrednic de Evanghelia lui Hristos, pentru ca, fie că voi veni să vă văd, fie că voi rămîne departe de voi, să aud despre voi că rămîneţi tari în acelaşi duh, şi că luptaţi cu un suflet pentru credinţa Evangheliei,  fără să vă lăsaţi înspăimîntaţi de potrivnici; lucrul acesta este pentru ei o dovadă de pierzare, şi de mîntuirea voastră, şi aceasta de la Dumnezeu.” Fil.1:27-28



Caracterul nu este ceva ce poti realiza pe moment sau fabrica la fata locului. Desi putem încerca sa ne acoperim identitatea si sa pretindem a fi ceea ce nu sîntem, aceasta falsa identitate nu va rezista prea mult. De fapt, însusi Domnul Isus i-a acuzat pe cei ce purtau masti religioase, spunîndu-le :”vai de voi carturari si farisei fatarnici !”
Fiind de 35 de ani pastor, am întîlnit multi oameni ce aveau pretentia ca sînt oameni religiosi si de caracter. Fiindca viata are modul ei de a ne descoperi ceea ce sîntem în adîncul fiintei noastre, mai devreme sau mai trîrziu acesti oameni au aratat cine erau în realitate, iar adevarul despre identitatea lor a iesit la iveala!
De aceea, daca esti o persoana cu un caracter crestin solid, atunci cînd vei fi testat, viata ta va da în stire, adevarul.
Te-ai întrebat vreodata ce se întîmpla cu oamenii care au cazut deoadata si au fost descoperiti savîrsind pacate oribile sau avînd un comportament imoral? Adevarul este ca aceasta cadere nu s-a întîmplat deodata. Pacatul pe care l-au comis este de fapt lucrul culminant care a venit dupa o lista lunga de mici compromisuri care au fost savîrsite în secret, înainte ca fapta lor sa devina publica.
De aceea, caracterul are o importanta deosebita, fiindca reprezinta ceea ce sîntem în ascuns, incluzînd ceea ce facem atunci cînd nu ne vede nimeni.
Un mic compromis va conduce la un alt compromis, care la rîndul sau conduce spre un altul, iar acest sir de compromisuri poate sa continue, aceste mici vicii de caracter se pot transforma într-un scandal monstru, deoarece însumeaza toata vinovatia acumulata în acest proces.
Modul nostru de viata trebuie sa faca Evanghelia Domnului Nostru Isus Hristos  atractiva pentru cei din jurul nostru si trebuie sa împlinim aceasta responsabilitate. Trebuie sa aratam prin ceea ce sîntem caracterul lui Hristos, acordînd o mare atentie modului în care traim în fiecare zi.
FII O PERSOANA ÎN VIATA CAREIA SA SE VADA CARACTERUL LUI HRISTOS!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 23 August (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cei care pun înaintea oricărei acţiuni îndoiala, aceia vor pierde cu siguranţă. (Vasile Gavrilescu)