Meditație 11 August (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 83
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1135-11-august-2]11 August (2)[/url]
„Preaiubiţilor, acum sîntem copii ai lui Dumnezeu. Şi ce vom fi, nu s-a arătat încă. Dar ştim că atunci cînd Se va arăta El, vom fi ca El; pentru că Îl vom vedea aşa cum este.” I Ioan 3:2



Ca pastor, încerc sa arat tuturor celor pe care îi slujesc ca sînt anumite întrebari la care nu trebuie sa ne asteptam sa gasim raspuns aici pe pamînt. Oricît de mult ne-am stradui sa gasim un raspuns pentru evenimentele imprevizibile prin care trecem, nu vom gasi niciodata o întelegere deplina asupra acestor situatii.
Acesta este unul dintre motivele care ma fac sa astept cerul! În momentul cînd vom ajunge în cer, ochii nostri vor fi deschisi pentru a vedea, iar mintea noastra va avea capacitatea sa înteleaga lucruri care aici pe pamînt pentru noi sînt un mister.
În cer vom trai acel moment minunat cînd vom descoperi tot ceea ce Dumnezeu a facut în viata noastra aici pe pamînt, pentru ca sa ne pregateasca pentru cer. Vom întelege rostul încercarilor prin care ne-a daltuit aici pe pamînt, pentru ca ceea ce vom deveni sa se potriveasca perfect cu locul în care ne asteapta în ceruri.
Daca nu gasim explicatiile si raspunsurile dorite la întrebarile pe care le avem sau situatiile prin care trecem, aici pe pamînt, asta nu înseamna ca nu le vom mai gasi niciodata. Toate acestea le vom primi în ceruri.
De fapt eu cred ca vom spune „Aha”, de o multime de ori în ceruri!
Pentru mine una dintre cele mai mari transformari pe care o vom avea în ceruri este ca vom trece de la credinta la vedere. Acum traim prin credinta. Uneori însa aceasta credinta este sovaitoare, nu-i asa?
Cînd însa îl vom vedea pe Domnul fata în fata, nu vom mai avea întrebari si nici îndoieli, ci numai cuvinte de lauda prin care îl vom slavi pe Domnul pentru imensa Lui întelepciune si bunanatate!
Dar la ce oare ar trebui sa ne motiveze aceasta anticipare a cerului? Anticiparea cerului ar trebui sa ne determine ca aici pe pamînt sa continuam sa traim prin credinta, stiind ca Dumnezeu nu numai ca are un scop perfect pentru viata noastra, ci într-o anume zi vom  vedea si întelege pe deplin acest scop, iar toate întrebarile noastre îsi vor primi raspunsul o data pentru totdeauna!
ÎNTR-O ZI VEI AVEA RASPUNS LA TOATE ÎNTREBARILE SI PROBLEMELE TALE!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 11 August (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
De aceea, lepădați orice necurăție și orice revărsare de răutate, și primiți cu blândețe Cuvântul sădit în voi, care vă poate mântui sufletele. ( Iacov 1:21 )