Meditație 01 August (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 64
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1145-01-august-1]01 August (1)[/url]
„În casa Tatălui Meu sînt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sînt Eu, să fiţi şi voi.” Ioan 14:2-3
Istoria vietii Domnului Isus nu s-a încheiat acum 2000 de ani în urma. Mîntuitorul care a intrat în lumea noastra venind ca un prunc în ieslea din Betleem si a murit în locul nostru pe crucea Golgotei, a înviat dintre cei morti, S-a înaltat la cer si va veni ca sa ne ia cu Sine.
De aceasta data nu va mai cauta însa un leagan într-o iesle umila, ci va veni pentru a ocupa un tron de slava. Nu va mai veni îmbracat în scutece sarace, ci învesmîntat în putere si slava.
Desi toti cei credinciosi  trebuie sa astepte cu bucurie si anticipatie acea zi, în acelasi timp trebuie sa fim constienti si de faptul ca El este Mîntuitorul si Domnul care ne poarta de grija în fiecare zi si în mijlocul acestei lumi.
Stii ca acum, chiar în aceste clipe, Hristos este la dreapta lui Dumnezeu Tatal si mijloceste pentru tine?  Fiind avocatul tau în fata instantei ceresti, El este pentru tine si-ti da îndemnuri si sfaturi întelepte pentru ca sa poti trai dupa voia Sa.
Cînd ti-ai încredintat viata în mîinile lui Hristos, din pricina a ceea ce El a facut deja pentru tine, poti fi sigur ca la sfîrsit vei avea parte de rasplata si har şi nu de judecata si pedeapsa.
Fiindca Hristos ne-a mîntuit, într-o anume zi se va si întoarce ca sa ne duca în prezenta Sa în slava. El este unic si va împlini tot ceea ce ne-a promis, fiindca domnia Sa este vesnica.
SLAVESTE-L ASTAZI PE HRISTOS, FIINDCA ÎNTR-O ZI VA VENI SA TE IA CU EL ÎN SLAVA!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01 August (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
A fi curajos nu înseamnă a te arunca înainte în orice primejdie cu orice risc, ci a fi hotărât întotdeauna de a fi de partea adevărului.