Meditație 25 Iulie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 82
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1152-25-iulie-2]25 Iulie (2)[/url]
„Căci martor îmi este Dumnezeu că vă iubesc pe toţi cu o dragoste nespusă în Isus Hristos. Şi mă rog ca dragostea voastră să crească tot mai mult în cunoştinţă şi orice pricepere …” Fil.1:8-9


Viata crestina nu este un program de auto-îmbunatatire si nici un proiect de „ajuta-te singur”, prin care noi încercam sa facem anumite ajustari, ci un act de dedicare si cooperare continuu, în care Hristos este lasat sa preia controlul vietii, desavîrsind în fiecare dintre noi caracterul Sau.
Perfectiunea în viata crestina nu înseamna ca am ajuns sa nu mai pacatuim, ci ca am ajuns sa ne asemanam tot mai mult cu Hristos. Din moment ce dragostea se afla în centrul a ceea ce înseamna a fi ca Hristos, apostolul Pavel s-a rugat pentru biserica din Filipi ca ei sa creasca tot mai mult în dragostea lor fata de Domnul si unii fata de altii.
Dragi prieteni, avem nevoie sa ne rugam unii pentru altii si sa ne încurajam în acest proces de crestere în dragoste. Fiindca afirmatiile din versetul biblic de astazi sînt la plural, putem spune ca aceasta rugaciune a apostolului Pavel este pentru întreaga biserica.
Pentru ca nu putem creste în credinta si înainta în slujire lucrînd în mod individual, avem nevoie de fratii si surorile pe care Dumnezeu i-a asezat lînga noi în biserica. Iar cînd biserica îsi împlineste slujirea asa cum ar trebui, rezultatele sînt spectaculoase.
Abundenta despre care apostolul Pavel vorbeste în versetul biblic de astazi, sugereaza faptul ca sîntem permanent sub o cascada gigantica a dragostei lui Hristos, care este turnata peste noi si prin noi spre altii.
Fiindca indiferent daca este vorba despre dragostea pentru Dumnezeu sau pentru semeni, dragostea umana este limitata, în aceasta zi ma rog ca dragostea lui Dumnezeu sa se reverse din belsug în inima ta, pentru ca în acest fel sa poti iubi mai mult si tot mai mult!
ROAGA-TE CA DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU SA CREASCA ZILNIC ÎN VIATA TA!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 Iulie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Lăudați pe Domnul! Căci este frumos să lăudăm pe Dumnezeul nostru, căci este plăcut, și se cuvine să-L lăudăm. ( Psalmii 147:1 )